Stekelenburg: ontslag kwam als grote verrassing

ALMERE
Voor voetbaltrainer Maarten Stekelenburg kwam zijn ontslag bij Almere City FC afgelopen dinsdag als een grote verrassing. Dit zegt hij in een exclusief interview voor Omroep Flevoland.

De coach werd na amper 6 maanden op straat gezet bij de Jupiler League vanwege de tegenvallende resultaten. Stekelenburg kwam dinsdag voor regulier overleg bij zijn leidinggevende Arie van Eijden, toen hij te horen kreeg dat de clubleiding niet met hem verder wilde. "Ik had dit niet verwacht en het kwam hard aan. Ik had juist het idee dat ik nog voldoende grip had en leefde in de overtuiging om nog voor een ommekeer te kunnen zorgen".

Stekelenburg heeft geen spijt van zijn keuze voor Almere City FC. "Ben er met mijn volle verstand ingestapt en vond het een logische uitdagende keuze. Achteraf kan ik alleen nu niet zeggen dat het fantastisch is geweest", aldus de oefenmeester.


reacties (8)

 • Steef

   

  Als je niet het juiste materiaal hebt valt er weinig te winnen. Dus of het aan de trainer lag moet zich nog bewijzen.

  reageer
 • Bataaf

   

  Misschien kan Stekelenburg bij SV Batavia '90 solliciteren. Wellicht de enige mogelijkheid om Knippenberg te redden. De laatste vijf wedstrijden slechts 5 punten, voetbal blijft voetbal ??? Inderdaad zijn hoofd op het hakblok gelegd !!!

  reageer
 • Jond

   

  Blijkbaar gelooft hij ook nog in de sprookjes van Grimm........... Misschien kan zijn familie ook even aan hem uitleggen hoe het werkelijk zit met Sinterklaas!

  reageer
 • Bart

   

  Arme man toch

  reageer
 • Dave

   

  Hij won met City geen wedstrijden,dan weet je hoe het werkt.Blijkbaar is Stekelenburg niet erg thuis in het voetbal.City heeft de juiste beslissing genomen om deze man te ontslaan want het tactische concept deugde van geen kanten.Alles wat Grim vorig seizoen opbouwde,brak Stekelenburg weer af.En dan vindt hij het nog raar dat hij weg moet ook...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Fam. Bruins

   

  Ja, het kwam voor ons ook als een verassing, maar zijn er erg blij mee. Had hij niet direct in de zak naar Spanje mee gekund?

  reageer
 • Ron

   

  Een trainer die na 6 maanden onderaan staat vliegt de laan uit. Dat is een voetbalwet. Ongeloofelijk dat het voor hem als verrassing kwam.

  reageer
 • Voetbal

   

  Dan weet je niet wat er rondom je gebeurt. Geen realiteitszin.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert