Stekelenburg: ontslag kwam als grote verrassing

ALMERE • Zo 6 december 2015 | 18:26 • Zondag 6 december 2015 | 18:26
Voor voetbaltrainer Maarten Stekelenburg kwam zijn ontslag bij Almere City FC afgelopen dinsdag als een grote verrassing. Dit zegt hij in een exclusief interview voor Omroep Flevoland.

De coach werd na amper 6 maanden op straat gezet bij de Jupiler League vanwege de tegenvallende resultaten. Stekelenburg kwam dinsdag voor regulier overleg bij zijn leidinggevende Arie van Eijden, toen hij te horen kreeg dat de clubleiding niet met hem verder wilde. "Ik had dit niet verwacht en het kwam hard aan. Ik had juist het idee dat ik nog voldoende grip had en leefde in de overtuiging om nog voor een ommekeer te kunnen zorgen".

Stekelenburg heeft geen spijt van zijn keuze voor Almere City FC. "Ben er met mijn volle verstand ingestapt en vond het een logische uitdagende keuze. Achteraf kan ik alleen nu niet zeggen dat het fantastisch is geweest", aldus de oefenmeester.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel