Hakvoort mist derby tegen SV Urk

URK
Middenvelder Dick Hakvoort van Flevo Boys mist komende zaterdag de derby tegen zijn oude ploeg SV Urk. De geboren en getogen Urker is afgelopen zaterdag in het duel met DOS'37 opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn knie.

Hakvoort is in september geopereerd aan zijn rechterknie omdat hij een scheurtje had in de buitenmeniscus. De verwachting was dat de middenvelder voor de winterstop niet meer in actie zou komen, maar de revalidatie verliep sneller dan verwacht. Afgelopen zaterdag kon hij toch alweer meedoen. In de tweede helft sloeg het noodlot toe. In duel met een tegenstander raakte Hakvoort opnieuw geblesseerd aan de rechterknie en moest hij het veld verlaten.

De eerste testen bij de fysiotherapeut lijken er op te wijzen dat Hakvoort weer een probleem heeft met de meniscus. Voorlopig moet de middenvelder van Flevo Boys rust houden. Volgende week wordt een MRI-scan gemaakt om te kijken wat er precies aan de hand is.

reacties (3)

 • Jaap

   

  Een enorme aderlating voor de Boys. Maar selectie is breed genoeg om dit eventueel op te vangen.

  reageer
 • urker

   

  dan heft dick zijn laatste wedstrijd voor fb gespeeld. volgend jaar lekker weer met zn vrienden ook pip bij urk schitteren

  reageer
 • Swiebertje

   

  Gelukkig heeft hij die knie niet nodig in de kantine

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert