SV Urk - Flevo Boys 0-0; zware blessure Dunnink

URK • Za 12 december 2015 | 14:51 • Zaterdag 12 december 2015 | 14:51
De Flevolandse derby in de Hoofdklasse C tussen SV Urk en Flevo Boys is zaterdagmiddag geeindigd in een 0-0 gelijkspel. Het duel werd overschaduwd door een zware blessure van SV Urk verdediger Bennie Dunnink na een onschuldig duel met William de Boer.

Wedstrijdverloop:

5e min: SV Urk aanvoerder Cees de Boer ontsnapt aan een rode kaart na een harde charge op Paul Bergtop. Hij krijgt wel een gele kaart

6e min: Eerste kans van de wedstrijd is voor Flevo Boys. Aanvoerder Arjen Postma mag aanleggen, maar doelman Koffeman brengt redding ten koste van een corner.

7e min: Uit die corner kopt linksback Paul Bergtop over

15e min: Gele kaart voor William de Boer, de geboren en getogen Urker in dienst van Flevo Boys. Hij gaat hard door op zijn voormalig teamgenoot Bennie Dunnink.

18e min: Eerste mogelijkheid voor de thuisploeg: Teun Hakvoort kopt naast de goal van Flevo Boys, na een corner van Marinus Snoek.

21e min: Het is een harde wedstrijd: Flevo Boys verdediger Arjen Bergsma moet behandeld worden, nadat hij de elleboog van Teun Hakvoort in zijn gezicht heeft gekregen.

Het is rust na een saaie eerste helft.

46e min: We zijn begonnen aan de 2e helft

52e min: Gele kaart voor Flevo Boys speler Wesley de Klein na een overtreding op Bennie Dunnink.

56e min: Grote kans SV Urk. Jan van Slooten mag van dichtbij aanleggen, maar Flevo Boys doelman Rosink komt goed uit en brengt redding.

61e min: Wat een kans voor Flevo Boys: doelman Cornelis Koffeman levert de bal zomaar in bij Jarno van der Wal, maar hij schiet jammerlijk naast via verdediger Gert Jan Nagel.

65e min: VRESELIJK: SV Urk verdediger Bennie Dunnink verlaat zwaar geblesseerd het veld na een onschuldig duel met William de Boer.

Wedstrijd ligt nu al 15 minuten stil

Spelers komen weer het veld op: Siemen Lindeboom vervangt Bennie Dunnink.

70e min: Vrije trap voor SV Urk: de inzet van Hessel Snoek gaat rakelings naast de goal van Flevo Boys

71e min: Flevo Boys aanvaller Aran Nijboer stift de bal over het doel van Cornelis Koffeman.
79e min: Gele kaart voor Gert Jan nagel na een overtreding op Jarno van der Wal.

80e min: Vrije trap van Flevo Boys aanvoerder Arjen Postma gaat net naast

85e min: Gele kaart Flevo Boys Paul Bergtop nadat hij aan het shirt van Hessel Snoek trok.
86e min: SV Urk raakt de lat. Na een vrije trap van Cees de Boer kopt Riekelt Jan Brands op de dwarsligger.

88e min: De voorzet van William de Boer raakt de hand van Siemen Lindeboom in het strafschopgebied, maar de scheids geeft een hoekschop

EINDE wedstrijd: 0-0


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel