Badmintonners eenvoudig naar 1/2 finale play-offs

ALMERE
De badmintonners van BV Almere hebben zich zaterdagavond eenvoudig geplaatst voor de halve finales van de play-offs. In Almere won de ploeg van trainer Erik Staats met 5-1 van Victoria uit Hoensbroek. BV Almere was vorige week in Hoensbroek al met 6-0 te sterk voor de Limburgers.

De Almeerders ondervonden nauwelijks weerstand van de gasten. Eric Pang en Dave Khodabux openden de avond met een eenvoudige overwinning op Ben Maes en Niels Veenstra. Omdat het damesdubbel van Victoria moest opgeven in verband met ziekte van één van de speelsters stonden de Almeerders al snel met 2-0 voor. Daarna wonnen Tamara van der Hoeven en Manon Sibbald hun enkelspel en was het aan Eric Pang om het winnende vijfde punt binnen te slepen. Hij deed dat overtuigend door te winnen met 21-1 en 21-7 van Milan van Renselaar. Omdat de winst binnen was kon Justin Teeuwen zijn partij cadeau doen. Hij gaf op tegen Niels Veenstra waardoor Victoria het enige punt pakte in deze kwartfinale van de play-offs.

In de halve finale treffen de Almeerders zeer waarschijnlijk DKC, de regerend landskampioen uit Den Haag. Die ploeg speelt zondag het tweede en beslissende play-off duel tegen Roosterse.

reacties (0)

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert