Duizenden berichten voor Dunnink

URK
Verdediger Bennie Dunnink van SV Urk heeft duizenden berichten gehad sinds afgelopen zaterdag, toen hij in de derby tegen Flevo Boys (0-0) zijn enkel op twee plaatsen brak. Vele dorpelingen en bekenden uit de sportwereld steken Dunnink een hart onder de riem.

De jonge Urker raakte zaterdag in de tweede helft van de derby zwaar geblesseerd na een duel met William de Boer van Flevo Boys. De Boer speelde tot afgelopen seizoen nog voor Urk. Dunnink had het gevoel dat zijn veter achter de schoen van De Boer bleef haken, waardoor hij zijn enkel brak. De verdediger verwijt zijn oud-ploeggenoot niets, omdat het een onschuldig duel was. De Flevo Boys-aanvaller zocht zaterdagavond direct contact met Dunnink om hem sterkte te wensen.

Dunnink hoeft niet geopereerd te worden aan zijn enkel, omdat deze direct na het moment werd rechtgezet door huisarts van Faassen uit Emmeloord. De komende twee weken moet hij nog rust houden. Daarna kan er een revalidatietraject worden uitgestippeld.

reacties (7)

 • Insider

   

  Misschien leuk om te weten: dokter Jan van Faassen speelt al vele jaren bij Flevo Boys in een van de lagere seniorenteams.

  reageer
 • Jaap

   

  Die van Faassen heeft goed werk verricht. Het leek veel ernstiger dan het in feite was. Zo te zien is die Dunnink er in no time weer bovenop. Volgend seizoen speelt hij weer. Of dit dan bij Urk zal zijn is nog maar de vraag ?

  reageer
 • Frenky

   

  Sorry hoor, af en toe reageert mijn vriend onder mijn naam. Het is lastig hoor, want ik zit vaak de hele dag alleen in ons flatje. Dan gaat hij weg en komt laat terug. Gelukkig heb ik internet en hoef ik me niet te vervelen.

  reageer
 • Tja

   

  Topper en ook mooi dat die huisarts gelijk goed h heeft doorgepakt.

  reageer
 • Frenky

   

  Hij kan slecht voetballen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • svu er

   

  Hopen op een spoedig herstel voor onze beste verdediger

  reageer
 • Hj

   

  Wat een geweldige kerel is dit!! Succes met je herstel

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert