City FC wil 2015 met zege afsluiten

ALMERE • Do 17 december 2015 | 14:17 • Donderdag 17 december 2015 | 14:17
De profvoetballers van Almere City FC willen 2015 vrijdag afsluiten met een overwinning op NAC Breda. Almere City is sinds het vertrek van hoofdtrainer Maarten Stekelenburg begin december nog ongeslagen.

Onder interim-trainer Marco Heering werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch en met 3-4 gewonnen op bezoek bij Jong PSV. Door die reeks is City FC geklommen naar de voorlaatste plaats in de Jupiler League. Heering houdt tegen NAC vast aan dezelfde elf spelers als de afgelopen weken. Alleen de lang geblesseerden Tim Receveur en Sven Braken ontbreken nog.

Tegenstander NAC speelde vorig seizoen nog in de eredivisie en kende een stroeve start in de Jupiler League. Na het vertrek van Robert Maaskant is de ploeg uit Breda bezig aan een opmars. NAC staat inmiddels op de vijfde plaats. Vorige week kon de ploeg de tweede periodetitel winnen, maar werd er in eigen huis verloren van Go Ahead Eagles (0-1).

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel