Ziyech meest waardevolle voetballer

DRONTEN
Oud-Drontenaar Hakim Ziyech is de invloedrijkste voetballer van de Nederlandse eredivisie over het afgelopen kalenderjaar. Dat staat op nos.nl.
Ziyech maakte 17 doelpunten en gaf evenveel assists voor zijn club FC Twente. Daarmee staat hij bovenaan in de lijst van meest waardevolle spelers. PSV-er Luuk de Jong en Sébastien Haller van FC Utrecht zijn de andere spelers in de top drie.

Ziyech schoot verder het vaakst op doel en nam de meeste hoekschoppen.

Zijn prestaties zijn extra opvallend, omdat zijn club een rampjaar doormaakt. FC Twente staat op dit moment één-na-laatste en zit ook nog eens in de financiële problemen. De Tukkers maakten dit hele jaar slechts 43 doelpunten. Ziyech was bij 34 van die goals betrokken.

reacties (6)

 • jopie

   

  Toppertje! We zouden je bij Heerenveen nog goed kunnen gebruiken man. Ik hoop dat een mooie transfer maakt, succes!

  reageer
 • Oordeel

   

  Fijn dat er altijd weer mensen zijn die vanaf de bank voor de tv kunnen beoordelen dat deze jongen arrogant is. Dat is dus absoluut niet waar, neemt altijd alle tijd voor fans, speelt vol gas ook al staan er een paar mindere voetballers om hem heen en staan ze bijna onderaan en staat altijd netjes de media te woord. Gun hem een mooie transfer, hoop op nog een paar jaar Nederlandse top om daarna naar een mooie grote club in het buitenland te gaan over een jaar of 2

  reageer
 • Ron

   

  Komt arrogant over.Past niet in ieder team.

  reageer
 • Bart

   

  Van mij mag die wel naar PSV toe komen, dan heeft Davy Pröpper tenminste mooie concurrentie en kunnen we nog een paar jaartjes van hem genieten. Als die naar een buitenlandse club gaat zullen we maar weinig van hem terug zien, doordat die ook al voor het nationaal elftal van Marokko heeft gekozen.

  reageer
 • theo

   

  Geweldenaar! Gun je een mooie transfer. Het liefst terug naar Heerenveen haha.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Erik

   

  Een ego mannetje dus waarschijnlijk geeft hij nooit af waardoor hij de ploeg te gronde richt.

  reageer
 • Kees

   

  Uhm.. Uit het artikel: "17 doelpunten en gaf evenveel assists" Je weet hoop is wat het woord 'assists' betekent?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert