Dennis van der Wal weg bij Flevo Boys

EMMELOORD
Voetballer Dennis van der Wal vertrekt aan het einde van het seizoen bij hoofdklasser Flevo Boys uit Emmeloord. De 29-jarige verdediger zegt na drie seizoenen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Van der Wal groeide onder trainer Wiljan Mossing Holsteyn uit tot een waardevolle centrale verdediger in Emmeloord. Hij speelde tot nu toe 58 wedstrijden voor Flevo Boys.

Van der Wal, die in het verleden profvoetbal speelde bij PEC Zwolle en Cambuur Leeuwarden, zegt nog niet te weten bij welke club hij volgend seizoen gaat voetballen.

reacties (15)

 • FB

   

  Toch zal het me niks verbazen als Jeroen de groot terug komt, Jeroen is natuurlijk een Flevoboys man, en heeft van William niet echt de kans gekregen. En natuurlijk met Schotanus als trainer-coach,zullen daar vast en zeker weer nieuwe kansen voor de boeg liggen. We wachten af wat FB de aankomende maanden uit de hoge hoed zal toveren .

  reageer
 • Ferdinand

   

  Bedankt Dennis voor de 3 jaren. Succes bij je nieuwe club.

  reageer
 • Doei Doei

   

  "De Groot kom maar weer terug?!" Ik hoop het persoonlijk niet. Jeroen is bij ons in Dronten een hele belangrijke en zeer gewaardeerde speler geworden in korte tijd. Ik hoop voor asv Dronten dat hij niet bij de eerste de beste gelegenheid weer terug gaat. Uiteindelijk is natuurlijk gewoon de keus aan Jeroen zelf, maar het gemak waarmee jij even roept " kom maar weer terug" zegt wel wat hoe jij als FB supporter naar omliggende verenigingen uit de provincie kijkt. De Groot is geen hondje die je op afroep weer terug roept.......

  reageer
 • Jaap

   

  Natuurlijk is Urk in de markt. Is voor de hand liggend, geld zal geen rol spelen, dat wordt wel geregeld. Er zijn toch sowieso bindingen uit het verleden. Met Urk op weg naar de Topklasse.

  reageer
 • Hj

   

  Niks aan de hand lijkt mij, gewoon modale speler geen topklasse. Dus niets te zoeken bij Flevo boys

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Jan piet snot

   

  Ik denk dat doei bedoelt dat 2 spelers die bij Flevo Boys zijn begonnen aan het einde van hun carrière terug komen. Dat is prima wat mij betreft, maar dat ze dan toch nog weer weggaan al dan niet voor wat extra centen. Terwijl je hoopt dat zei hun carrière hier afbouwen

  reageer
 • Andre

   

  Wat een drukte. Fb moet verjongen en Dennis is al 29. Laat hem lekker nog wat anders doen De opvolger staat al klaar Lars Klijnstra is volgend seizoen een onbetwiste basisspeler en Schotanus werkt bij Zeerobben ook met jonge jongens. Die zal vast nog wel wat uit de hoge hoed toveren. Heeft daar een paar talenten zoals v/d Pol en v/d Veen.

  reageer
 • Hr

   

  Waarom denk je dat de spelers van buiten emmeloord naar FB komen ? Geld geld geld . Ook de groot komt voor geld . En gelijk hebben ze . Zal ook ergens anders gaan werken als ik meer kan verdienen

  reageer
 • de kaat

   

  Ik vind vd wal toch echt wel betere voetballer dan korf.

  reageer
 • frenky

   

  Vrij om te gaan en te staan waar hij wil. Dunnink voor hem in de plek!!

  reageer
 • urker

   

  Leegloop bij fboys...wie word de volgende.. ja als je het al 3 jaar niet waarmaken kan...en wat is fboys er nu beter van geworden niks...een paar ton lichter en de jeugd word nauwelijks ingepast...het 2e is al 3 keer kampioen geworden en er stroomt niks door. 1 of 2 en daar houd het mee op...en dan plukken ze onze talenten of spelers ook nog weg. Fboys zal hier op terug komen want het kost veel en levert niks op...pip en dick kom lekker terug en laat flevo het zelf lkr uitzoeken

  reageer
 • schaapjes

   

  Beste verdediger die ze nu hebben ben benieuwd hoe ze dat op gaan vangen

  reageer
 • Dennis

   

  Wat is er mis om voor het geld te gaan, als je ergens anders meer kan verdienen kiest iedereen voor het geld en zo heel gezellig is het ook weer niet bij FB hoor. Ik ben benieuwd wie er nu gaan volgen nu het 1e schaap over de dam is.

  reageer
 • Doei

   

  Zelfde verhaal als Korf geld geld geld. Zulke jongens missen we dus niet. De Groot kom maar weer terug.

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Ik zal die arrogante vent niet missen

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert