Schuurman houdt deur op een kier voor ASV Dronten

DRONTEN
Trainer Raymond Schuurman is bereid om weer te praten over een langer verblijf bij ASV Dronten als de club haar ambitieniveau wil verhogen. De coach besloot in november aan het einde van het seizoen te vertrekken bij de eersteklasser, omdat zijn ambitieniveau hoger is dan wat ASV Dronten hem op dit moment kan bieden.

Volgens Schuurman ontbreekt het binnen de club aan een goede organisatie om het eerste elftal en de faciliteiten goed door te ontwikkelen. Schuurman, die in het bezit is van het Diploma Coach Betaald Voetbal, zocht in de afgelopen weken naar een nieuwe club, maar kon die tot op heden niet vinden.

De oefenmeester was lang in de race om trainer te worden bij hoofdklasser SV Urk, maar die club koos in december uiteindelijk voor Lucas Hoekman.

reacties (11)

 • Voetballiefhebber

   

  Bij SV Urk hebben ze nu ook een trainer uit het eigen dorp. Er zijn al uitsluitend spelers uit Urk. Afsluiten van de buiten (echte) wereld? Kijk maar naar de stand op de ranglijst.

  reageer
 • Voetballiefhebber

   

  Ingewijden op Urk beween dat iedere sollicitant op voorhand al kansloos was omdat Lucas Hoekman de job al toegewezen zou hebben gekregen terwijl de sollicitatieprocedure nog niet was afgerond.

  reageer
 • Als asvd 1 hem niet meer wil is hij van harte welkom om 9 te helpen, dan hoeft hij slechts een keer per week training te geven en mag hij zaterdags op kleiveld 5 aantreden.

  reageer
 • Dick

   

  Dat deze man zijn houdbaarheid bij ASVD kwijt is, oké, eens! Maar denk niet dat je met de kwaliteiten, die in Dronten rondlopen, bijv. de topklasse kunt halen. Dat lukt Genemuiden flevoboys of Urk ook niet zonder goede voetballers van buiten te halen. Daar is het KNVB systeem al te verziekt voor.

  reageer
 • Oudje

   

  Wat een klasse. Gewoon terug komen op je besluit en toch de omhoog gevallen club willen helpen met een een salaris waar nog niet eens een TC 3 trainer voor wil komen. En niet kiezen voor het geld maar voor de talenten van de club waar de ego's van bestuursleden hoger is dan de echte kwaliteit van de club.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lekker laten gaan deze man, zeurt alleen om versterkingen terwijl de doelstelling van asvd is om met zoveel mogelijk lokale jongens te spelen. Dit seizoen ook al diverse externe spelers die helemaal niks toevoegen aan asvd en alleen eigen jeugd blokkeren. Hij dacht eel even bij Urk of Flevo Boys terecht te kunnen maar dat viel even tegen en nu dreigt hij niks te hebben dus dan is asvd ineens goed genoeg ??

  reageer
 • John van de w

   

  Asvd is gewoon het beste! Weg met deze man !

  reageer
 • Jan

   

  Gewoon afscheid nemen meneer wil gewoon meer verdienen met frisse trainer nieuw seizoen in en dan in de top eindigen lekker puh

  reageer
 • joop

   

  Trainer dacht dat ze op hem stonden te wachten de hoofd- en topklassers maar toch maar een visje uitgooien bij ASVD want uiteindelijk gaat het om de poen

  reageer
 • Sjaak

   

  Gewoon afscheid nemen, wat een zwaktebod zeg, eerst met veel poeha zeggen dat je weggaat en nu je niets anders kan krijgen of niemand op je zit te wachten in1 keer omslaan en willen blijven. Dronten moet gewoon een andere trainer halen

  reageer
 • Kaassie

   

  Dat het bestuur van ASV niet uitblinkt in haar communicatie, weten we wel, maar om nu te communiceren via de media, gaat wel ver en is niet gepast. Ga eens, desnoods met bestuur, sponsors en meerdere trainers, om tafel zitten en ga na waar mogelijk en onmogelijkheden zitten en wat er nodig is om alle neuzen weer de zelfde kant op te krijgen. En tja, als niet elke neus mee wil, maar alle anderen wel, zullen er conclusies getrokken moeten worden

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert