VVV Venlo vernedert Almere City FC : 4-0

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de eerste wedstrijd van 2016 kansloos verloren. In Limburg ging de ploeg met 4-0 onderuit tegen VVV Venlo. Het was de eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer Jack de Gier, die debuteerde als hoofdcoach in het betaald voetbal.

De Almeerders keken na 25 minuten al tegen een 4-0 achterstand aan. VVV kwam al vroeg op voorsprong door Torino Hunte na een blunder van doelman Agil Etemadi.  VVV spits Ralf Seuntjens scoorde vervolgens een officiele hattrick door de 2-0, 3-0 en 4-0 voor zijn rekening te nemen. De 3-0 en 4-0 scoorde hij uit twee discutabele strafschoppen. Scheidsrechter Bax gaf verdediger Kai Ramsteijn ook nog eens een rode bij de eerste penalty, waardoor Almere nog 70 minuten met 10 moest spelen.

Doordat RKC met 2-1 won van Telstar is Almere City FC nu alleen hekkensluiter in de Jupiler League. Volgende week speelt de ploeg een thuiswedstrijd tegen Telstar.  

Opstelling: Almere City FC: 
Etemadi, Brent, Ramsteijn, Nieuwpoort, Quasten, Salasiwa, Pablo Rosario, Oost (Ahannach), Boldewijn, Van Amersfoort, Waalkens (Metalsi)  

Geel: Brent, Salasiwa en Pablo Rosario
Rood: Ramsteijn 
 

reacties (7)

 • DiBo1960

   

  Eindelijk voor de winterstop een redelijke serie met een interim trainer waar de spelers vertrouwen in hadden. Speelde 4-4-2 wat aardig was met veel strijd. Hoop je dat er een trainer komt met ervaring in de J.L. En de lijn van Heering doortrekt. Maar wat doet onze Arie haalt een trainer bij een derde klasser weg zonder ervaring en meteen het systeem veranderd gevolg drama. Wanneer komt er is een bestuurslid met een voetbal visie?? Zolang deze man als hobby een club blijft aanvoeren kan het niets worden. Jammer in een stad als Almere. Verder zou het de club( lees Arie) sieren als ze de supporters die de hele reis naar Venlo hebben gemaakt het entreekaartje vergoeden.

  reageer
 • Jond

   

  Dat zeg ik: Arie, stap op!!!!

 • Beo

   

  O o o wat slecht dit begin. Gewoon steeds achteruit spelen. Bax was ook drama. Misschien een andere keeper proberen..... We hebben niks meer te verliezen !

  reageer
 • Esther

   

  Gewoon weer stijf onderaan.....

  reageer
 • Joop

   

  City kampioen...

  reageer
 • Kees

   

  Zo weer lekker vetrouwd onderop

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • Tja

   

  Met al dat geprobeer! Wil je wat dan geen probeertrainer maar een echte! Ja dat kost wat maar wil je bvo zijn moet je er wat voor doen. Wordt een lijdensweg zo....

  reageer
 • Barry

   

  Het is een openlijk geheim, dat de eigenaar , het eigendom van deze club als inschattingsfoutje ziet. 1,2 miljard vermogen, dan kan een verlies postje er wel bij. Als hij stopt bestaat de club niet meer. Lekker aankloten, en aan het eind van het jaar lekker stoppen, het blijft trekken aan een dood paard, maar wel een heel duur paard. Wel jammer , want waar moeten we dan elke week om lachen.....?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert