Pijnlijke thuisnederlaag City FC tegen Telstar

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond ook de eerste thuiswedstrijd van 2016 verloren. Na de 4-0 nederlaag van vorige week bij VVV, was Telstar in Almere met 0-2 te sterk voor de ploeg van Jack de Gier.  

Bij rust was het nog 0-0 in een koud en regenachtig Yanmar stadion. De ploeg uit Velsen Zuid kwam 7 minuten na rust op voorsprong via Benjamin van den Broek. Tien minuten later bepaalde Tarik Tissoudali de eindstand: 0-2

Door de nederlaag staan de Almeerders nog vaster op de laatste plaats van de Jupiler League. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij Fortuna Sittard.

Opstelling Almere City FC:
Etemadi, Brent (Burgzorg), Metalsi, Nieuwpoort, Quasten (Da Silva), Pablo Rosario, Salasiwa, Oost (Kip), Boldewijn, Van Amersfoort, Waalkens.  

Geel: Boldewijn, Burgzorg, Nieuwpoort

reacties (19)

 • TjakkA.\/\/.

   

  Heb het al vaker gezegd; een club koop je niet ff bij elkaar (tenzij er vele miljoenen beschikbaar zijn) maar een club moet groeien. Dit is een van de mislukte Almeers projecten. Het is een club zonder achterban en wordt niet gedragen vanuit de bevolking. De fout is dat men denkt dat Almere een profclub MOET hebben.

  reageer
 • DiBo1960

   

  Met een clubkaart van Ajax. Maar niet als neutrale toeschouwer.

  reageer
 • Jond

   

  Je kan naar Ajax-NAC....Alleen moet je daar wel een kaartje voor kopen.

  reageer
 • Jammer

   

  Misschien kan Heering voortaan opstelling en tactiek bepalen. Mag De Gier naast hem op de bank zitten voor het juiste diploma. Voegt hij toch nog iets toe...

  reageer
 • DiBo1960

   

  Je kan als trainer prima een visie hebben over voetbal 4-3-3 is dat bij de Gier. Maar dan moet je wel de spelers daar voor hebben en die kwaliteit is er niet. Een ezel stoot zich......... Maar Jack wel na de afgang in Venlo bouw je toch wat meer zekerheid in overleg met Marco Heering en ga uit van 4-4-2 met spelers die wel willen. Als dan ook de spelers met ervaring niets toevoegen zet er dan maar jeugd in. Nee het dieptepunt is nu echt bereikt. Serrarens, Ottenhof en Lilipalli lopen nog de polonaise in Almere. Maar Arie gaat uitbreiden hahaha, wanneer gaat deze man eindelijk weg heeft zich ook aan de zelfde steen gestoten door twee keer een verkeerde keus te maken. Ben het met Rob eens misschien op vrijdagavond maar gaan punniken i.p.v. je te ergeren aan City. Verliezen hoort bij voetbal en is niet erg als iedereen er alles aan heeft gedaan. (ook het bestuur). Komt er een keer een leuke J.L. wedstrijd in Almere kan je er niet heen??? Maandag jong Ajax - NAC.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Johan

   

  Het is natuurlijk jammer dat een stad als Almere geen volwaardig Jupilerwaardig team op de been kan krijgen. Laten we eerlijk zijn. Er komt een trainer van de derde klasse amateurs die het bij zijn ploeg niet eens voor elkaar kreeg om het te laten voetballen. De leiding heeft een grote fout gemaakt. Verder is het dramatisch gesteld met de supportersaantallen. Mensen blijven liever thuis om GTST te kijken. Ik ga lekker bij de amateurs van AS'80, Waterwijk of Buitenboys kijken. Het gaat op dat terrein nooit iets worden met Almere City en Sporting Almere. Platgooien en een mooie buiten zwembad een optie?

  reageer
 • Supporter

   

  De trainer had geen enkel plan voor deze wedstrijd. Zijn vriendje Waalkens is de enige die blij met hem is. De rest van het team lijkt hem nauwelijks serieus te nemen.

  reageer
 • roel

   

  geen enkele trainer krijgt dit team aan het voetballen.

  reageer
 • Ik

   

  Probeer mijn seizoenskaart op Marktplaats te plaatsen, maar kan de categorie bloopers / missers niet vinden. Wat een drama gisteravond. Totaal geen bezieling en er liep niemand op het veld die enige inzet vertoonde of het voortouw nam. Zonder versterking zullen er op deze manier geen punten bijkomen.

  reageer
 • deerob

   

  Seizoen voorbij las ik ergens anders. Ja, als op de officiële opstelling Fred Grim als trainer staat Ja, als de stadionspeaker bij het eerste doelpunt zegt: de 2 - 0 voor Telstar wordt gescoord door .... Ja, als er 4 - 3 - 3 gespeeld wordt ipv 4 - 4 - 2 Wat was er mis met de tactiek van Marco Heering, de spelers leken toen weer last te hebben van spelvreugde. Heeft Arie aan de Gier als target meegegeven dat er 4 - 3 - 3 gespeeld moet worden, ook als de spelers het daar niet mee eens zijn? Mazzel is dat de mensen die op vrijdagavond echt niets te doen hebben nog komen, al denken er steeds meer over om op vrijdagavond te gaan origamiën

  reageer
 • Ik zeg visfriet

   

  Woehahaha. wekelijkse aanfluiting lachertje van de cola league

  reageer
 • Jond

   

  De Gier-put kan open!!!

  reageer
 • Alex k

   

  Ik zie geen enkele meerwaarde Stop ermee

  reageer
 • sierduik

   

  geen prettige avond voor de Almere City supporter, na wereld kans voor Oost vlak na de rust City achter de feiten aan, wel meer druk de tweede helft maar verder geen echte kansen meer.

  reageer
 • Beo

   

  Nou bij mij zakt de moed in de schoenen. Was niet best.......

  reageer
 • KC

   

  Welke city? Niet Almere die kan beter amenteur worden.

  reageer
 • Voetbalkenner

   

  Ik blijf het zeggen. De Gier voegt nix toe ten opzichte van Vorige trainer. Tot mislukken gedoemd. Reeds nu! Ennu???

  reageer
 • Kees

   

  Geen versterking nodig Prima team

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert