Pijnlijke thuisnederlaag City FC tegen Telstar

ALMERE • Vr 22 januari 2016 | 16:23 • Vrijdag 22 januari 2016 | 16:23
Almere City FC heeft vrijdagavond ook de eerste thuiswedstrijd van 2016 verloren. Na de 4-0 nederlaag van vorige week bij VVV, was Telstar in Almere met 0-2 te sterk voor de ploeg van Jack de Gier.

Bij rust was het nog 0-0 in een koud en regenachtig Yanmar stadion. De ploeg uit Velsen Zuid kwam 7 minuten na rust op voorsprong via Benjamin van den Broek. Tien minuten later bepaalde Tarik Tissoudali de eindstand: 0-2

Door de nederlaag staan de Almeerders nog vaster op de laatste plaats van de Jupiler League. Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij Fortuna Sittard.