Flevo Boys verliest aansluiting met subtop

EMMELOORD • Za 23 januari 2016 | 16:41 • Zaterdag 23 januari 2016 | 16:41
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag het duel met directe concurrent VVOG met ruime cijfers verloren. In Emmeloord werd het 1-5.

In een gelijk opgaande eerste helft scoorde VVOG na 10 minuten de openingstreffer. Halverwege de eerste helft maakte Lars Klijnstra de gelijkmaker voor Flevo Boys. Na rust was VVOG de veel betere ploeg en scoorde nog vier keer, waardoor de Harderwijkers met een 1-5 overwinning naar huis gingen.

Door de nederlaag verliest Flevo Boys de aansluiting met de subtop van de hoofdklasse C. Na de wedstrijd werd bekend dat Jarno van der Wal, Frank Post, Arnoud Post en Aran Nijboer hun contract met Flevo Boys met een jaar verlengd hebben.