Flevo Boys verliest aansluiting met subtop

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag het duel met directe concurrent VVOG met ruime cijfers verloren. In Emmeloord werd het 1-5.

In een gelijk opgaande eerste helft scoorde VVOG na 10 minuten de openingstreffer. Halverwege de eerste helft maakte Lars Klijnstra de gelijkmaker voor Flevo Boys. Na rust was VVOG de veel betere ploeg en scoorde nog vier keer, waardoor de Harderwijkers met een 1-5 overwinning naar huis gingen.

Door de nederlaag verliest Flevo Boys de aansluiting met de subtop van de hoofdklasse C. Na de wedstrijd werd bekend dat Jarno van der Wal, Frank Post, Arnoud Post en Aran Nijboer hun contract met Flevo Boys met een jaar verlengd hebben.

reacties (21)

 • gjr

   

  Het antwoord op de vraag wanneer FB voor het laatst kampioen is geworden heb ik op 5 december (verslag FB-DOS;37) gegeven. Dus eerst de feiten checken voordat je wat roept.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Dus op het hoogste amateurniveau dus nooit, ha, ha ha!

  reageer
 • Hans

   

  Volgens mij schrijf je het zo. SUPPORTER. Verbeter de werd begin bij je zelf

  reageer
 • Johnny

   

  Goed commentaar van deze v/d Wal de koppies gingen hangen, hij heeft 90 minuten naar beneden gekeken en niets bijgedragen aan de wedstrijd, nooit druk gezet op de verdediging van VVOG en continu zijn man laten lopen, hij kan beter samen met zijn broer naar een nieuwe uitdaging gaan zoeken. Voegt niets toe asn Flevoboys

  reageer
 • koos34

   

  Zelfs die ene goal van Fb was buitenspel

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • arendsoog...

   

  Let op alle spelers van Fb, geen inzet,worden voorbij gespeeld en blijven zo staan,geen felheid nee niets.geen s leidingen, geen bezieling,op dat kleine spitsje na.Dit word zwaar.Heel zwaar.Denk dat hun concurrent urk hier van gaat profiteren. Als frenky gelijk heeft en Fb pakt maar 8 punten nog dat is 17 plus 8 is 25..En urk Pakt wederom 13 punten...dat is 13 plus 13 is 26. Afijn zeer spannend,want Genemuiden valt zaterdag ook in een gat net als Fb. .als het niet afgelast word

  reageer
 • kerel

   

  Volgens mij schrijf je het zo nor vuren.? Is vast geen suporter Maar afijn elke week analyseren valt niet mee. Zowel Genemuiden als Fb mogen hun doelstellingbijwerken..ipv een kampioens Titel is nu alles maar op de periodetitel bevestigd...De mouwen zouden opgestroopt worden...maar de verdediging is zwaar belabberd,en om hun nu de schuld te geven..je verdedigt met zn allen. Kijk naar urk die jagen net zo lang om het je lastig te maken,alleen die scoren daarom weer niet. Eindelijk word daarom na de winterstop het nieuwe systeem in werking gezet,wisselende spitsen continu zoals paar jaar geleden,en op bepaalde momenten 1-4-2-4.Dit word leuk in Apeldoorn. ..hopelijk is het graspolletje nu weg bij het doel..hihi .

  reageer
 • Hr

   

  Haha mooie vraag 1993 2de klasse e . 23 jaar geleden. !haha

  reageer
 • henk

   

  Die van der wal wil een andere uitdaging en een stapje hoger ..............boehaha

  reageer
 • TjakkA.\/\/.

   

  Dit jaar hebben ze zichzelf voor aap gezet door vooraf over de topklasse te praten. Ik durf de weddenschap aan dat ze het volgend jaar gewoon weer roepen. Maar de vraag die hier al meerdere malen gesteld is en nog steeds niet beantwoord: Wanneer is flevoboys voor het laatst kampioen geworden en in welke klasse?

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Nee!! Echt??

  reageer
 • UK

   

  Beetje dom. Aansluiting vinden. Urk speelde een OEFENWEDSTRIJD vandaag. We hebben hier te maken met een nepsupporter.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Volgens mij heeft nog niemand die termen vandaag gebruikt, maar wel leuk dat Koos34 er zelf dus over begint, raakt kennelijk wel een open zenuwtje bij de die-hard FB-fans? Maar wat wel elk jaar bij FB opvalt is dat na de winterstop, wanneer de eerste spelers hun afscheid al weer aangekondigd hebben, de prestaties een stuk minder worden. Nu de trainer ook nog weg gaat, zal de zaak nog moeilijker gemotiveerd blijven. Net als voor Urk hoop ik ook voor FB dat ze er 4 onder zich houden maar ook voor Dorp A (ja, daar is ie weer) zal dat ook erg lastig worden, let maar op. En dan is de meerwaarde van steeds spelers halen toch heel marginaal, zeg nu zelf. Geef je eigen spelers nou eens een reële kans. Echt doen.

  reageer
 • Klaas

   

  Urk was afgelast en speelde een oefen wedstrijd tegen een 2de klasser

  reageer
 • Robbie

   

  Ik zie het somber in voor FB. Wat is de achterhoede slecht zeg ! Denk dat FB de komende week richting degradatieplek gaat.

  reageer
 • frenky

   

  En zoals ik al zei Fb grabbelt niet meer als 8 punten bij elkaar in het tweede deel vande competitie en vliegt er samen met drachten uit. Volgende week gaan we lachen

  reageer
 • jan

   

  Ik denk onderschatting

  reageer
 • Koos34

   

  Daar komen ze weer: topklasse, koopploeg, dorp a, wij zijn beter want we spelen mit unkanger en eigen jongens bla bla enz. Worden jullie nou nooit een keer beroerd van jullie zelf? Verzin eens een keer wat anders! Flevo boys had zijn dag niet en moesten het vertrek van Arjan Postma tevens verwerken. Volgende week weer beter,

  reageer
 • Urker

   

  Urk vindt de aansluiting vandaag, want ze hebben eindelijk weer eens niet verloren. Noar Vuuren die lui.

  reageer
 • schaapjes

   

  Topklasse!

  reageer
 • Frenky

   

  Flevoboys speelde een beregoede partij. Topklasse waardig

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert