De Geus en Badloe op medaillekoers in Miami

ALMERE • Za 30 januari 2016 | 12:22 • Zaterdag 30 januari 2016 | 12:22
Windsurfster Lilian de Geus is bij de wereldbekerwedstrijd voor de kust van Miami gezakt naar de tweede plek van het algemeen klassement. De Almeerse, die uitkomt in de Olympische RS:X klasse, behaalde vrijdag twee keer een negende plaats en een tweede plaats.

De Geus sprak van een lastige dag: "Ik merkte dat ik niet helemaal scherp was. Gelukkig kon ik het herstellen in de laatste race. Ik was best wel moe geworden, ook van het intensieve trainingsblok hiervoor. Dit evenement is geen piekmoment, maar het gaat nog best wel goed. Jammer dat ik de leiding in het klassement niet meer heb. Het was een gevecht vandaag, Dat is leerzaam ook richting de Spelen."

Lelystedeling Kiran Badloe wist met drie goede races, waarbij hij op de tweede plaats eindigde, te klimmen naar de tweede plaats in het klassement. Dorian van Rijsselberge gaat aan de leiding. De beslissende medalraces van de dames en de heren worden zaterdag gevaren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel