SV Urk wint van csv Apeldoorn: 3-1

URK
SV Urk heeft de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe jaar gewonnen. Op eigen veld was de ploeg van trainer Rolf de Boer met 3-1 te sterk voor csv Apeldoorn.

Na een saaie eerste helft kwam de thuisploeg op voorsprong door een kopbal van Siemen Lindeboom na een vrije trap. De Urkers liepen vervolgens via Hessel Snoek en invaller Jelle de Boer uit naar een 3-0 voorsprong. In de slotfase deed Apeldoorn nog wat terug via Frank Boers: 3-1

Door de zege stijgen de Urkers naar de elfde plaats van de Hoofdklasse C. De ploeg heeft nu 16 punten uit 14 gespeelde wedstrijden

reacties (10)

 • Urker

   

  je wil de bewoners van het Hop toch niet met Frenky vergelijken, nou doe je de bewoners pijn want die denken eerst na voordat ze wat zeggen.

  reageer
 • Fer

   

  Juist. En een betere sfeer. Laat Frenky zich daar nou weg houden.

  reageer
 • Klaas

   

  wat is er mis met de hobbyvelden.daar word in de zomer soms beter gevoetbald dan op het hoofdveld

  reageer
 • vak a

   

  Paar x meegemaakt laatste jaren dat Apeldoorn vreselijk geluk had tegen urk. Nu een x andersom eindelijk,en een mooie dikke driepunter. Volgende week Assen en hopelijk een punt of meer,en hopelijk weer wat geluk mee. Wat wel opviel dat er weinig via de flanken gebeurde bij urk,en het meeste Door de midden ging.Apeldoorn heb een goede verdediging. Goed gedaan

  reageer
 • Knielus

   

  Frenky wordt elke week trouw vanuit het hop naar de wedstrijd gebracht. Prachtig toch?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • jaap

   

  volgens mij kan deze meneer frenky beter naar de hobbyvelden gaan want het valt mij elke keer op dat zijn commentaar elke keer gewoon nergens over gaat! of je moet in het vervolg gewoon niet meer naar urk 1 gaan, want je hebt toch nooit een positief woord voor hen over! kan natuurlijk ook een kwestie van vervelling zijn, de reacties die jij elke keer hier neer zet. naar mijn mening en vele anderen is het laatste zeer waarschijnlijk het geval!

  reageer
 • Tdb

   

  frenky. Ondanks dat je altijd alles over Urk loopt af te zeiken, vind ik het wel top van je , dat je wel trouw alle wedstrijden komt kijken.

  reageer
 • pieter

   

  Nou de verdediging stond prima ondanks dat Bennie en Klaas er niet staan. Tweede helft biedt genoeg perspectief om er dit seizoen in te blijven!

  reageer
 • Frenky

   

  Urk speelde erg matig, verdediging mag beter. Echte hulde gaat uit naar de tegenpartij die sterker was. Dat zijn pas voetballers.

  reageer
 • insider

   

  Eerste helft van beide kanten geen Schot op doel. En urk komt altijd furieus uit de startblokken na rust. Was nog niet Best, urk kan totaal niet opbouwen zoals gewoonlijk. Wel de rust bewaard Door de kaat ook warm te houden,en achterin te (combineren) Eindelijk het geluk mee,op naar volgende week. Goed gedaan jongens

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert