Flevo Boys wint lastig uitduel van HZVV

Za 30 januari 2016 | 20:28 Zaterdag 30 januari 2016 | 20:28
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag goede zaken gedaan in de Hoofdklasse C. In Hoogeveen wonnen de Emmeloorders met 2-1 van HZVV.

De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Arnaud Post. In de tweede helft scoorde zijn broer Frank uit een voorzet van Timon Rorije de tweede Emmeloordse treffer. HZVV kon daarna iets terugdoen via een strafschop.

Flevo Boys beëindigde het duel in Hoogeveen met negen spelers, want Lars Klijnstra en Jarno van der Wal kregen in de tweede helft de rode kaart. Door de overwinning stijgt Flevo Boys naar de achtste plaats in de Hoofdklasse C.