Flevo Boys wint lastig uitduel van HZVV

De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag goede zaken gedaan in de Hoofdklasse C. In Hoogeveen wonnen de Emmeloorders met 2-1 van HZVV.

De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Arnaud Post. In de tweede helft scoorde zijn broer Frank uit een voorzet van Timon Rorije de tweede Emmeloordse treffer. HZVV kon daarna iets terugdoen via een strafschop.

Flevo Boys beëindigde het duel in Hoogeveen met negen spelers, want Lars Klijnstra en Jarno van der Wal kregen in de tweede helft de rode kaart. Door de overwinning stijgt Flevo Boys naar de achtste plaats in de Hoofdklasse C.

reacties (10)

 • gjr

   

  Je spreekt jezelf tegen. In je eerste post zeg je dat ze het weer over prijzen hebben en nu zeg je dat men nu realistischer is. Ook voor het seizoen was het merendeel van de mensen bij FB de mening toegedaan dat FB een stabiele hoofdklasser hoort te zijn. Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die over de topklasse beginnen, maar om het dan steeds over "ze" te hebben alsof bij FB promotie een breeduit gedeelde mening is naar mijn mening verre van waar.

  reageer
 • TjakkA.\/\/.

   

  Je hebt gelijk realist dat men dat nu zegt, maar je moest ze voor het seizoen eens horen. Ook geef ik aan dat als fb nu nog twee wedstrijden op rij wint, het roeptoeteren weer begint. Smerige overtreding ook weer van Jarno van de wal. Het wordt tijd dat hij vertrokken is, niet echt een visitekaartje voor de club.

  reageer
 • Verschrikkelijk

   

  Wat mankeerd die Jarno. Wat een smerige overtreding zeg. Laat ie maar weer gauw prof voetballer worden.;-)

  reageer
 • handhaving

   

  Volgens mij zegt tjakka vooraf in het seizoen...nu mogen ze blij met handhaving zijn ja. De eerste 3 punten van de 8 zijn binnen..nog 5 punten te gaan

  reageer
 • Realist

   

  Onzin. Heb vrijdagavond veel mensen die flevo boys warm hart toedragen gesproken en veruit de meesten zijn blij met handhaving in de hoofdklasse. Niemand verwacht dat flevo boys mee gaat doen om kampioenschap of voor promotie in aanmerking komt. Je hebt toch ook de thuiswedstrijd tegen VVOG gezien ...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • TjakkA.\/\/.

   

  Ja ik ben er regelmatig, en de grootspraak vooraf aan dit seizoen was niet van de lucht, ook de trainer had topklasse als doelstelling. Gaandeweg het seizoen binden de meesten wel in. Als je voor prijzen wilt spelen heb je of heel veel geld nodig of spelers die er alles voor over hebben. Fb heeft dat al ruim 20 jaar niet. De momenten van promoveren zijn tijdens mazzel seizoenen als bijvoorbeeld de eerste vier promoveren. Maar ik voorspel nogmaals als fb de komende twee wedstrijden ook wint moet je ineens opletten hoeveel grootspraak er weer komt, en niet van een enkeling.

  reageer
 • gjr

   

  Ze??? Volgens mij heeft alleen Koos34 het over prijzen. Je vormt je mening op een reactie van een enkeling op het forum. Kom je weleens bij FB? Er zijn binnen FB maar weinig mensen die FB in staat acht prijzen te winnen en promotie af te dwingen. De meeste FB-fans vinden een stabiele hoofdklasser een reele doelstelling voor FB.

  reageer
 • TjakkA.\/\/.

   

  Inderdaad topklasse is weer in zicht. ..... Zucht, ze leren het ook nooit he bij fb, na één gewonnen wedstrijd gelijk weer over prijzen beginnen, ongelooflijk.

  reageer
 • Koos34

   

  Bam! Mooi aansluiten weer bij de subtop. Hardwerkend fleo boys gezien. Op deze manier moet er een prijs binnen te halen zijn.

  reageer
 • Svurk

   

  Goed gedaan onze concurrentie punten afsnoepen. Hopelijk wij volgende week acv😲

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert