Urk pakt zwaarbevochten punt tegen AZSV

URK • Za 6 februari 2016 | 16:30 • Zaterdag 6 februari 2016 | 16:30
De voetballers van SV Urk hebben zaterdagmiddag in Aalten met 3-3 gelijkgespeeld tegen AZSV. Bij de rust keek de ploeg van trainer Rolf de Boer nog tegen een 2-1 achterstand aan.

De Urkers begonnen goed aan het duel tegen de nummer vier van de Hoofdklasse C. Lucas Nagel kon in de 18e minuut uit een voorzet van Riekelt Jan Brands de 1-0 binnen koppen. Daarna nam AZSV meer en meer het initiatief. In de 35e minuut kopte aanvoerder Freek Mulder vanuit een hoekschop de gelijkmaker binnen. Vanaf de aftrap kwam de thuisploeg meteen op voorsprong. Yessin Maskoul bleef oog in oog met Urker-goalie Cornelis Koffeman uiterst koel en schoot de bal beheerst in het doel.

Na de pauze scoorde de thuisploeg via een vrije trap van Tim Pothast de derde treffer. Lucas Nagel tekende in de 73e minuut voor de aansluitingstreffer. Vijf minuten voor tijd werd het harde werk van de Urkers beloond. Siemen Lindeboom bepaalde de eindstand op 3-3.