Hakvoort keert terug bij SV Urk

URK
Voetballer Dick Hakvoort keert komend seizoen terug bij SV Urk. De middenvelder maakt de overstap van hoofdklasser Flevo Boys, waar hij de afgelopen drie seizoenen voor uitkwam.

Hakvoort maakte in 2013 de overstap van Urk naar Emmeloord, omdat hij niet goed overweg kon met Urk-trainer Rolf de Boer. Nu Lucas Hoekman komend seizoen de nieuwe trainer van de Urkers wordt, keert Hakvoort terug.

Dit seizoen kwam de Urker bij Flevo Boys door blessureleed minder aan spelen toe dan in de afgelopen jaren.

reacties (9)

 • gjr

   

  Ik ben bang dat je te optimistisch bent en FB2 heeft volgens mij nog nooit gewonnen van een standaard 1e klasser. William de Boer en Rodney Rosink hebben nog niet aangegeven te blijven. Dus het kan zomaar zijn dat er zeven of acht basisspelers vertrekken.

  reageer
 • Retteketet

   

  FB 2 heeft zeer veel kwaliteit. Blijkt wel uit kampioenschappen in de reserve hoofdklasse en in de beker werden 1e en 2e standaard klassers verslagen. Dus dat komt wel goed ! Ik durf de stelling wel aan dat Urk 1 het moeilijk zou hebben tegen huidige Flevo Boys 2. Flevo Boys 1 zou het trouwens ook moeilijk hebben tegen Flevo Boys 2.

  reageer
 • gjr

   

  - Postma geeft voorrang aan trainerscarriere - Bergtop geeft voorrang aan studie - Bergsma en De Klein kiezen voor hun maatschappelijke carriere (eigen bedrijf) - Hakvoort gaat weer terug naar Urk omdat Rolf de Boer vertrekt - Dennis van der Wal wilde nog een keer hogerop Daar kan bestuur/trainer toch niets aan doen?

  reageer
 • kees

   

  Je hebt gelijk hoor tjakka.Maar er stromen er 3 uit het tweede naar het eerste... Dan heb je zo en zo drie eigen spelers die je niet hoeft te betalen.Als die tenminste in de basis komen

  reageer
 • TjakkA.\/\/.

   

  Inkopen? We hebben het over amateur voetbal he. Geef eigen jeugd de kans.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker Jan

   

  Welkom terug Dick. Neem je je vriend PIP ook gelijk mee? En we rekenen natuurlijk ook nog op de terugkeer van Riekelt. En er komt een Schraal en Romkes uit de opleiding aan. Echt dan zijn we zeker hoofdklassewaardig en kunnen we natuurlijk weer Nor Vuren!

  reageer
 • Ferdinand

   

  Jammer dat je weer terug gaat, veel succes op Urk behalve tegen FB.

  reageer
 • kees

   

  Als eerst Schultag maar weer aan de macht is... Dan komt het vast helemaal goed.enge vent

  reageer
 • Ed

   

  Mooi besluit van Dick. Erg jammer voor FB want er blijft nu echt niks meer over. Veel valt te verwijten aan het slappe bestuur van Flevo Boys. Hoe kan je zo'n trainer 4 jaar lang zijn gang laten gaan. Als je ziet wat er allemaal is weggegaan in zijn tijd? Hoop dat ze nog wat kunnen inkopen anders wordt het helemaal niks.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert