Wesley de Klein van Flevo Boys naar VVOG

EMMELOORD
Voetballer Wesley de Klein speelt komend seizoen voor hoofdklasser VVOG in Harderwijk.

De Klein kwam de afgelopen vier seizoenen uit voor Flevo Boys uit Emmeloord. Eerder speelde hij voor Unicum Lelystad en ASV Dronten.

Daarnaast maakte de Harderwijkse club bekend dat Wilko Braam langer aan de club verbonden blijft. Braam speelde jarenlang voor ASV Dronten.

reacties (8)

 • Berend

   

  Gelukkig hebben we volgend jaar Tomas Boer in het eerste! Goededagschotel!

  reageer
 • gjr

   

  Richard Scholten geen vechter? Kom eens wat vaker kijken bij het tweede zou ik zeggen.

  reageer
 • Johnny

   

  PiP vandaag bijgetekend in Emmeloord, hij wil nog minimaal 1 jaar echt voetballen en gaat dan terug naar Urk om weer hotste knotse begonia voetbal te gaan spelen

  reageer
 • de kaat

   

  De pip nog terug naar Urk en Flevo Boys is degradatie kandidaat voor volgend seizoen. De eigen jongens die nu blijven, of doorstromen, hebben de echte Flevo Boys mentaliteit. Geen vechters. Mooi weer voetballers. Prima jongens maar daarmee kunnen ze het tekort aan niveau dus niet compenseren met inzet en teamspirit zoals Urk dat wel kan.

  reageer
 • polder

   

  een speler van buitenaf kan je niet van verwachten dat die jaren in Emmeloord blijft spelen, vaak speelt een geldkwestie en ambities een grote rol tegenwoordig. Clubs als Flevoboys kunnen niet tegen de grote jongens uit boxen als het om geld gaat. Maar ik verwacht dat Flevoboys binnenkort ook met nieuws komt over nieuwe spelers van buitenaf. Want de selectie heeft niet heel veel spelers voor volgend seizoen anders.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kees

   

  Blijft weinig over zo van de vaste kern. Benieuwd wat we van de nieuwe selectie en nieuwe trainer kunnen verwachten. En voor de huidige selectie: Maak er een mooi slot van, pak de laatste periodetitel. Succes!

  reageer
 • Leegloop

   

  Die ging zich toch op zijn maatschappelijke carrière richten? Weer een voorbeeld dat de spelers uit de kern van de selectie volgend jaar liever ergens anders speelt. Wel top gozer met klasse mentaliteit! Daarom zei het hem gegund wel wederom erg jammer. Nu wachten op de volgende.

  reageer
 • svurk

   

  Geweldig, een waardering voor de groei die hij heeft doorgemaakt bij Flevo boys. Veel succes daar Wesley!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert