Flevo Boys te sterk voor SVZW

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag het uitduel tegen SVZW gewonnen. De Emmeloorders waren in Wierden met 2-0 te sterk voor de thuisploeg. Bij de rust ging de ploeg al met 1-0 aan de leiding.

De teams waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn kwam in de 35e minuut op voorsprong door een treffer van Frank Post. In de tweede helft loerde Flevo Boys op de counter. Met succes, want op aangeven van Frank Post bepaalde William de Boer de eindstand op 2-0.

Door de overwinning handhaaft Flevo Boys zich in het linker rijtje van de Hoofdklasse C.

reacties (16)

 • FB

   

  Als je beetje voetbal volgt weetje dat er dit seizoen de beste 7 uit a,b,c zaterdag en zondag a,b,c gaan promoveren naar de topklasse. en dat de beste 4 uit de topklasse promoveren naar de 2e divisie. als ik me niet vergis.

  reageer
 • Irritant

   

  Hou toch op man, Wij van Flevo boys willen niet promoveren. En al helemaal niet nu je ziet wat er over blijft aan spelers. de Kampioen promoveert en de periode kampioenen spelen in een onderlinge wedstrijd tegen andere periode kampioenen uit de hoofdklasse of PD topklasse voor een plek in de topklasse. Flevo boys kan nog genoeg punten pakken dit seizoen. Van de ploegen die je hierboven noemt krijgen we enkel ACV uit. de rest zijn thuis wedstrijden.

  reageer
 • O dan gaan we zeker naar de topklasse. alleen jammer dat we nu de toppers in vorm krijgen... acv,staphorst,excelsior, azsv,harkema op de laatste speelde, oja en urk

  reageer
 • Koos34

   

  Zeker. Als Urk bij de eerste 5 eindigt promoveren ze.

  reageer
 • Koos34

   

  Zie promotieregeling KNVB! Eerste 7 topklasse zaterdag en zondag met beloftenteams vormen de 2 e divisie. De eerste 5 van iedere hoofdklasse en een aantal andere beloftenteams vullen de topklasse weer. Verdiep je wat meer in de materie voor dat je wat roept. Sinds Wiljan het systeem heeft aangepast is Flevo Boys in staat om de 3e periode te pakken als verassende ploeg. We zijn de laatste 4 wedstrijden al ongeslagen!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • kees

   

  Dus urk maakt ook kans?

  reageer
 • gjr

   

  Mijn hemeltje wat een arrogant toontje. Uit de hoofdklasse promoveren alleen de drie kampioenen rechtstreeks naar de topklasse. Daarnaast spelen de negen periodekampioenen uit de hoofdklasse en de nr 15 uit de topklasse in vijf dubbele wedstrijden om vijf plaatsen in de nieuwe topklasse. Dus hoe kom je er dan bij dat een topvijfklassering topklasse betekent? En nog graag een uitleg over je opmerking dat we zelfs meedoen om een periodetitel.

  reageer
 • Koos34

   

  U is niet op de hoogte van de nieuwe promotie regeling? 2e divisie?

  reageer
 • gjr

   

  Bij de beste vijf betekent topklasse?? Heeft de KNVB soms de promotieregeling tussentijds aangepast? Eindelijk doen we mee voor de periode? In de tweede periode is FB als vijfde geeindigd en de derde periode moet nog beginnen.

  reageer
 • kees

   

  Verhip koos. Die trainer van Fb heeft een voorspellende gave. Pfft gaan we weer. Over 2 weken kan het allemaal weer anders zijn

  reageer
 • Koos34

   

  Bam! Weer 3 punten erbij en verder nestelen in het libkerrijtje. Als we zo doorgaan komen we toch bij de beste 5 wat betekent Topklasse! Heerlijk. Eindelijk doen we weer mee zelfs voor de periode. Hopelijl zijn de critici weer voor even de mond gesnoerd. Mooi dat Rodny en boer blijven. Toch hoop ik dat we echte versterking gaan krijgen volgend jaar.

  reageer
 • Hans dB

   

  Topklasse here we come. En de tweede divisie mag haar borst ook nat maken. Flevo Boys binnen 3 jaar top van de Tweede Divisie. Nieuwe sponsors zorgen ervoor dat wij hele goeie spelers gaan kopen, en meer salaris kunnen bieden. Weg met die rooie Urkers, liever goede, topklassewaardige spelers.

  reageer
 • WR

   

  Dit lees ik nu veel liever dan al dat negatieve over een weer!

  reageer
 • kees

   

  Knap gespeeld,de opmars van svzw is tot stoppen gebracht en gaan blauwtje de derde periode in

  reageer
 • Urker Jan

   

  Bedankt Flevo Boys, het gat tussen Urk en SVZW mede daardoor 6 punten, mooi.

  reageer
 • Klaas

   

  Wij zijn rijp voor de topklasse

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert