Rosink en De Boer blijven bij Flevo Boys

EMMELOORD
De selectie van Flevo Boys krijgt langzaam maar zeker gestalte. Doelman Rodney Rosink en aanvaller William de Boer hebben hun verblijf bij de Emmeloordse hoofdklasser met een jaar verlengd.

Rosink is dit seizoen de eerste doelman bij Flevo Boys. Die situatie verandert volgens Mesu voorlopig niet, daarom gaat de club gaat nog op zoek naar een reservedoelman. Aanvaller William de Boer was volgens de teammanager nog niet klaar in Emmeloord. "We zijn blij dat hij heeft bijgetekend. Zijn inzet en dreiging voorin maken hem voor iedere verdediger een geduchte tegenstander."

Teammanager Jan Mesu van Flevo Boys heeft voor het volgende seizoen tot nu toe met 14 spelers overeenstemming bereikt.

reacties (10)

 • kees om de hoek

   

  Weet het niet hoor.. Maar als er zwart betaalt word...Dan is het superdom. .maar ook echt dom als je naar zo n professionele topclub als flevoboys gaat. Naast je gewone salaris dat dan al extra belast word omdat je bijverdient als voetballer,worden ook nog al je toeslagen van de belastingdienst niet of nauwelijks uitgekeerd. Mocht je een koophuis bezitten van enkele tonnen,word je hier flink gekort op je hypotheekrente aftrek. Dus als je als voetballer pak hem beet een 500 tot 1000 bijverdient per maand naast een baan...snijd je je zelf in de vingers.Want je betaalt zonder dat je het zelf weet meer dan de helft uit eigen knip..Dus als ze zwart betalen,ging ik absoluut niet weg bij urk

  reageer
 • Johnny

   

  Op Urk wordt er zoals een goed gereformeerd dorp betaamt alleen zwart betaald, maar daar mag buiten onze lieve heer niemand iets van weten.

  reageer
 • Urker Jan

   

  Pure leugens, we zaten er weer op te wachten. Het is onderhand kwetsend. En natuurlijk komt er straks iemand met: waar rook is, is vuur. Maar nogmaals: het zijn leugens, leugens. Overigens ben ik niet tegen het geven van een vergoeding aan de spelers van Urk 1. Heden ten dage is dit namelijk niet vol te houden maar het bestuur van Urk blijft prioriteit geven aan de jeugdopleiding, zoals ze dat al 25 jaar doen en hoe je het wendt of keert met eigen jongens doet Urk nog steeds mee in de hoofdklasse en dat doet niemand in Nederland ze na.

 • Koos34

   

  Wat ik niet begrijp is waarom Urk gewoon zijn eigen jongens ook geen vergoeding geeft. Betekent dat je als vereniging 2 ton moet budgetteren als spelers kosten. Dat is beetje het bedrag wat een goed bedrijf vrijmaakt aan marketingkosten. Dus reëel voor sponsors.....

  reageer
 • UK

   

  @koos34. Hier is voetbal een hobby. Dat kost geld, daar hoef je niet aan te verdienen.

 • urker

   

  Flevoboys is in gesprek met Dunnink, Ook die gaat gewoon voor de centjes

  reageer
 • Ferdinand

   

  Mooi dat je nog een jaartje blijft. Gefeliciteerd ik hoop dat je dit seizoen nog regelmatig het net vindt. En volgend seizoen nog meer.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • schaapjes

   

  Prima toch dat de pip voor zijn knip kiest. Ieder zijn keuze, gelukkig leven we in een vrij land. Had hem ook graag terug gezien op Urk maar snap hem wel. De kachel moet ook roken.

  reageer
 • kees

   

  Iedereen mag gaan en staan waar hij wil. Vind het knap van urk dat ze nu eindelijk na de winterstop over het verlies heen gekomen zijn. Als ik de centen nodig had deed ik het ook.Klaar.Volgend jaar mischien wel topklasse ..bij spakenburg of ijselmeervogels (als die er in blijven)

  reageer
 • Urker Jan

   

  Jongens laten we nou reëel blijven, bij Urk en Flevo Boys loopt op dit moment echt geen enkele speler die het niveau van de Topklasse aan kan. Misschien Dunnink als hij nog een paar jaar rijpt. In die Topklasse lopen alleen ex-profs of spelers die hun hele jeugdopleiding bij een betaald voetbal organisatie hebben doorlopen. Bij Spakenburg en IJsselmeervogels bij elkaar komen opgeteld komen ze niet aan 5 zelf opgeleide spelers in de 2 selecties en die er in zitten zijn de nrs. 12 - 16.

 • echte clubman

   

  ja wat ik altijd al dacht is nu dus zeker.PIP speelt puur voor de centen...Wat wil hij volgend jaar bereiken bij het leegloop gaande flevo boys.de 7 spelers wie vertrokken is nog niet 1 speler voor terug. ja drie eigen spelers. wie dit jaar geen kans kregen en nu het geld wat minder is en spelers vertrekken dan mogen zij bij het eerste.. Volgend jaar zal een moeilijk jaar worden voor fb... PIP zou een stap hogerop, maar nog steeds blijf ik er bij dat het een vervelende jongen is wie puur voor de centjes speelt. Ja die heef hij hard nodig

  reageer
 • RL

   

  Hou toch op met je clubman. Die heb je niet meer tegenwoordig hoor! Geef hem eens ongelijk noet voor het geld te voetballen. Jij werkt toch ook niet voor de gratis koffie? En FB is zeker een klasse beter dan Urk momenteel, dus sportief snap ik dat ook wel. Maar dat gezeik dat iemand niet voor geld mag voetballen...man man man...kijk eens op je horloge welk jaartal erop staat.

 • kees

   

  Jammer,maar zet hem op willie

  reageer
 • Urker Jan

   

  Jammer van de PIP dat hij nog niet Urk terug komt kan die paar centen kennelijk heel goed gebruiken want ik kan me niet voorstellen dat hij bij FB met plezier voetbalt.

  reageer
 • Urker

   

  Tja, als je bent net getrouwd en hebt geen werk dat heel goed geld verdient, is die 750 euro per maand (als je tenminste speelt) handig meegenomen. Hopelijk binnen twee jaar weer terug op de Bult.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert