Unicum zoekt naar nog meer ervaring

LELYSTAD
Tweedeklasser Unicum uit Lelystad wil na het vastleggen van Cees Toet nog één of twee ervaren voetballers vastleggen voor volgend seizoen.

De trainers Edwin van Ankeren en Michel van Oostrum beschikken over een selectie talentvolle spelers, maar missen daarin voetballers met ervaring. Om die reden is Almeerder Toet al aangetrokken voor komend jaar. Met de ervaren spelers wil Unicum over enkele jaren een stabiele ploeg worden in de eerste klasse.

Op dit moment vechten de Lelystedelingen tegen degradatie uit de tweede klasse. Na 16 wedstrijden heeft Unicum 19 punten, goed voor een twaalfde plaats.

reacties (7)

 • HAHAHA

   

  Dat wil dus zeggen dat je liever mensen haalt dan dat je uit je eigen jeugd TALENTVOLLE spelers kunt gebruiken (refererend naar bericht van S. Mes). Schijnbaar worden die weg gehaald door GROTE clubs!!!???

  reageer
 • Harde kern

   

  Kees onder welke steen lig jij unicum is n team vol eigen spelers die nu n speler van toegevoegde waarde en ervaring d'r bij krijgt ken n andere Lelystadse club die lager speelt met n volledig gehaalde selectie....zwartkijkers bah

  reageer
 • Kees

   

  2e Klasse en dan spelers halen. Hoe ver kun je zakken? Zo'n club heeft dan toch niet eens bestaansrecht als je met eigen spelers dat niveau kennelijk niet aan kunt? Wat een afgang.

  reageer
 • U2

   

  Jaja talentvolle jongens... Dan hadden ze nu toch divisie gevoetbald?

  reageer
 • Johnny

   

  Noem er eens een paar dan, klinkt heel ongeloofwaardig hoor. Unicum speelt bijna niet op divisie niveau en dan komt er ook niemand om ze te halen hoor.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • S. Mes

   

  De jeugd krijgt genoeg aandacht maar worden door prof clubs op zeer jonge leeftijd weg gehaald.

  reageer
 • Jake

   

  Je had ook kunnen investeren in jonge spelers bij de club maar helaas... De jeugd krijgt hier onvoldoende aandacht. Tja, dan ga je maar spelers van buiten aantrekken en volgend jaar de contributie verhogen toch ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert