Aanvaller Riekelt Nentjes terug bij SV Urk

URK
Aanvaller Riekelt Nentjes keert terug bij SV Urk. De aanvaller verruilde nog geen jaar geleden Urk voor SC Genemuiden.

In het seizoen 2014/2015 maakte hij zijn debuut in de hoofdmacht van SV Urk. Dat seizoen verliep moeizaam en hij kreeg maar weinig speelminuten.

Hij vertrok daarom naar SC Genemuiden, waar hij in het tweede team speelt.

reacties (9)

 • Tja

   

  Jammer dat dit soort flevoboys reacties hier geplaatst worden, Urk hoopt zich rechtstreeks te handhaven, meer niet.

  reageer
 • Jaap

   

  Urk krijgt zeker een sterk elftal. Dat is nu al zichtbaar. De geest van Lucas waart al rond. Het is zelfs zo dat dit Urk nog onder Rolf de derde periodetitel gaat pakken. De basis wordt volgende week al gelegd in Staphorst.

  reageer
 • Joop

   

  Je moet de pip zijn situatie ook begrijpen. Die is bezig met een opleiding in de gehandicapten zorg. Zo dat hij weinig werken kan door stage etc. Hij kan nu met zijn hobby een paar centen verdienen. Die komt als de tijd rijp is als een completere voetballer terug

  reageer
 • schaapjes

   

  Mooi maar laten we allemaal de keuze van William respecteren. Die jongen kan dat geld gewoon goed gebruiken, is zijn goed recht. Voor de gezelligheid ging hij vast ook liever op Urk voetballen!

  reageer
 • urker

   

  Met lucas aan het roer gaat urk volgend jaar bovenin mee spelen. Dick terug op middenveld samen met lucas nagel en jan van slooten. Achterin hebben we 6 goeie verdedigers. Mijn voorkeur gaat uit naar brands- klaas kramer- bennie dunnink- dijkhuizen. Dan voorin krijg je riekelt erbij dus misschien dat de doelpunten dan wel gaan vallen. Dus in de breedte word urk sterker....laat pip gauw bij fb om de centjesspelen. Dat wil hij. Hij weet zelf ook wel dat fb volgend seizoen een moeilijk seizoen krijgt. Is gewoon een vervelende jongen waar je niet op kan rekenen. Totaal geen clublliefde...maar het is zijn besluit. Nou bij fb speelt hij echt niet beter. Dus laat lkr vliegen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker Jan

   

  Welkom terug Riekelt, je had vorig jaar al op het plekje van de PIP moeten komen toen die aangaf voor de knikkers te gaan bij FB. Ik weet zeker dat je op die positie niet voor de PIP onder hoeft te doen, succes.

  reageer
 • Frenky

   

  Gelukkig. Goede speler.

  reageer
 • Knielus

   

  Super. Hele goede aanwinst dus wordt Urk nog beter dan ze al zijn !

  reageer
 • Frenky

   

  Jammer dat hij terug is.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert