Flevo Boys dendert over SC Emmeloord heen

EMMELOORD • Za 27 februari 2016 | 18:59 • Zaterdag 27 februari 2016 | 18:59
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag op eigen veld plaatsgenoot SC Emmeloord vernederd. In het bekerduel won de ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn met 6-1. Flevo Boys heeft zich hierdoor geplaatst voor de kwartfinale van de districtsbeker Noord.

Flevo Boys kwam na twintig minuten op voorsprong door Allan Bakker die er drie minuten later 2-0 van maakte. Op slag van rust zorgde Frank Post met de derde Emmeloordse treffer voor de definitieve beslissing.

In het begin van de tweede helft scoorde de thuisploeg in een tijdsbestek van vijf minuten drie keer. William De Boer was twee keer trefzeker en Frank Post scoorde zijn tweede doelpunt van de middag. In de slotfase redde Harm van Wieren nog wel de spreekwoordelijke eer voor SC Emmeloord.

Kijk hier ons liveblog terug met het verloop van de wedstrijd met foto's en video's