"Overname WKE-spelers competitievervalsing"

FLEVOLAND
Voorzitters Gerrit Meun van SV Urk en Albert Ligtenberg van Flevo Boys vinden de overschrijvingen van spelers van WKE uit Emmen naar de hoofdklasse C een vorm van competitievervalsing.

De hoofdklassers SVZW, ACV en Harkemase Boys hebben zich per direct versterkt met spelers van de failliete Topklasser WKE. Dat voelt volgens Meun en Ligtenberg niet goed ook al is het toegestaan door de KNVB.

De voorzitters zeggen dat hun clubs dit seizoen geen spelers van WKE uit Emmen gaan aantrekken.

 

reacties (11)

 • Voetballiefhebber

   

  Het gat tussen de A-jeugd en de eerste selectie is vele malen groter dan men bij SV Urk denkt. Het team onder de 23 jaar komt niet meer in actie sinds het aantreden van huidige Technische Commissie. En dan moet men op Urk het niet vreemd vinden dat de jeugd geen aansluiting heeft. De trainer houdt vast aan de vaste waarden en de jeugd vertrekt naar het Hobbyvoetbal!

  reageer
 • Martin

   

  Ik heb geen verstand van voetbal (bemoei je er dan niet mee,'hoor' ik iemand dan al 'zeggen'. Team uit competitie is naturlijk een lastige qua uitslagen van reeds gespeelde wedstrijden (en de uitslagen daarvan). Maar waarom zou het toevoegen van een nieuw clublid aan je team dan competitievervalsing zijn?

  reageer
 • Urker Jan

   

  Onze jeugdige selectie wordt zeker jonger maar vooral beter met het afscheid van Cees de Boer en de komst van Riekelt Nentjes, Dick Hakvoort en de overkomst uit de A1 van Klaas Romkes en Lucas Schraal. Wat zeur jij nou!

  reageer
 • pier

   

  Hier had de KNVB een taak volgens mij, door te gaan zorgen dat WKE de competitie had afgemaakt. Geen vervalsing in de huidige competities. Nu zijn er ploegen die 6 punten moeten inleveren. En andere in nood verkerende ploegen trekken WKE spelers aan.. Compleet verkeerd signaal van de KNVB. Maar wat wil je ook met een jan doedel als van Oostveen aan de top van de kNVB.

  reageer
 • Voetballiefhebber

   

  Wat een gezeur. SV Urk is altijd te laat met het nemen van initiatief. Een paar goede spelers van buitenaf maakt de jeugdige spelers van SV Urk beter. Al twee jaar geen jeugdspeler doorgebroken. Daar ligt het probleem van SV Urk. Daar zou veel meer energie in gestoken moeten worden

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • herman

   

  Dus jij suggereert dat Flevo Boys ook spelers van WKE wil inlijven. Waar haal je het vandaan? Laat ze maar naar Harkema gaan dat is pas een echte amateurclub ( maar niet heus )

  reageer
 • Albert

   

  Wie betaald bepaald.

  reageer
 • urker

   

  Als urk gewoon gelooft in ons eigen spelers en de punten pakt. Moet svzw er toch 7 meer pakken. En wie zegt dat het een team word. Dat lukt het hele jaar al niet. Voora f werden ze als kampioen kandidaat gezien. Nou binnen korste keren is het in wierden ook afgelopen. Geld raakt een keertje op. Wie de jeugd heeft heeft de toekomst

  reageer
 • Hoofdklasse C

   

  Met de huidige selectie die SVZW op dit moment heeft zouden ze bovenin moeten meedraaien. Nu ze de kans krijgen om nacompetitie te ontlopen trekken ze wederom de portemonee open. En de KNVB laat dit gewoon gebeuren, kwalijke zaak. Clubs die protesteren hebben volkomen gelijk door hiertegen te ageren. Dit riekt wel degelijk naar competitievervalsing.

  reageer
 • Klaas

   

  Of is het misschien zo dat het budget van fb op Is.? Dat de ex spelers van wke teveel geld willen zien? Leve de top van het amateurvoetbal

  reageer
 • Marco

   

  Competitie vervalsing maar als een spelers graag naar Flevoboys zou willen zouden ze daar ook wel oren naar hebben. Beetje hypocriet dus. Omdat zij de boot missen is het een probleem..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert