Flevo Boys speelt gelijk tegen Genemuiden

EMMELOORD • Za 5 maart 2016 | 16:48 • Zaterdag 5 maart 2016 | 16:48
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag in de Hoofdklasse C gelijkgespeeld tegen SC Genemuiden. In Emmeloord eindigde het duel in 2-2. Bij rust keken de Emmeloorders nog tegen een 0-2 achterstand aan.

Genemuiden kwam in de 16e minuut op voorsprong door een vrije trap van Tjeerd Korf. Tien minuten later schoot Jasper Bremmer de tweede treffer van de gasten in het doel.

Na de pauze was Flevo Boys de bovenliggende ploeg. William de Boer scoorde in de 56e minuut de aansluitingstreffer. Jarno van der Wal tekende in de 73e minuut voor de gelijkmaker.