Flevo Boys speelt gelijk tegen Genemuiden

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag in de Hoofdklasse C gelijkgespeeld tegen SC Genemuiden. In Emmeloord eindigde het duel in 2-2. Bij rust keken de Emmeloorders nog tegen een 0-2 achterstand aan.

Genemuiden kwam in de 16e minuut op voorsprong door een vrije trap van Tjeerd Korf. Tien minuten later schoot Jasper Bremmer de tweede treffer van de gasten in het doel.

Na de pauze was Flevo Boys de bovenliggende ploeg. William de Boer scoorde in de 56e minuut de aansluitingstreffer. Jarno van der Wal tekende in de 73e minuut voor de gelijkmaker.

reacties (10)

 • gjr

   

  Makkelijker tegenstander? AZSV heeft zes punten meer dan Genemuiden met een wedstrijd minder gespeeld.

  reageer
 • gjr

   

  Als je voor de periodetitel wil gaan dan moet je thuis van de nummer acht op de ranglijst winnen.

  reageer
 • Koos34

   

  Als je van een voormalige Topklasser en kampioenskandidaat een 2-0 achterstand kan ombuigen naar 2-2 en een zuiver afgekeurd doelpunt, ben ik van mening dat we die 3e periode gaan pakken! Wel zie ik de boys liever 4-3-3 spelen.

  reageer
 • maurice

   

  Haha hebben het maar over het (systeem)pffft

  reageer
 • Urker

   

  Bergtop speelde verdedigend gezien anders een zwakke wedstrijd. Korf is op zn best met een verdediger die hapt, waarna hij er zo langs kan. Helaas doet Maarten dit te vaak

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker Jan

   

  FB dank voor het gelijkspel, houdt Urk de Genemuiers in het vizier.

  reageer
 • karel

   

  Korf voetbalt voor 2. Niet van de bal te krijgen. Vond wel dat Genemuiden verzuimt heeft om het af te maken en weer de winst uit handen gaf. Maar we liggen op schema voor de periodetitel koos34,de eerste punt is binnen. Volgende week een wat makkelijker tegenstander

  reageer
 • schaapjes

   

  Korf te goed voor de tapijtboeren? Als hij veel ruimte krijgt ja zoals eerste helft vandaag. Tegen urk met dijkhuizen er bovenop totaal niet gezien! Bij Flevo boys tweede helft met bergtop idem dito.

  reageer
 • Urker

   

  Aangezien de afgelasting van Urk maar eens bij de buren gaan kijken, en de eerste helft schrok ik me kapot. Mossing Holsteyn zat voor me en riep terecht dat FB geen 4 passes achter elkaar kon geven, het was echt heel slecht. Tjeerd Korf was fenomenaal, die is te goed voor Genemuiden. In de tweede helft zag je een nieuw Flevo Boys dat aanvallender en met meer lef speelde. Muntje had aan het einde beide kanten op kunnen vallen, maar viel uiteindelijk niet.

  reageer
 • Koos34

   

  We hebben super goed gespeeld. In de eerste helft konden we moeilijk overweg met het defensieve counterspelende Genemuiden. Tweede helft orde op zaken gezet en eigenlijk 2 punten te weinig. Maar we blijven in de subtop meedoen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert