Klaasse Bos en Kampjes stoppen bij ASV Dronten

DRONTEN
Aanvoerder Koen Klaasse Bos van ASV Dronten stopt na dit seizoen bij de eersteklasser. Hij kan zijn werk niet meer combineren met het voetballen in de eerste selectie.

Bos is 27 jaar en speelde bijna 200 duels voor ASV Dronten. Hij maakte wisselvallige seizoenen mee met de club. Klaasse Bos degradeerde uit de eerste klasse en maakte na een kampioenschap ook promotie mee.

Ook doelman Maikel Kampjes stopt. Hij vindt de afstand tussen zijn woonplaats Heerenveen en Dronten te ver en hij heeft de ambitie om als keeperstrainer aan de slag te gaan.

reacties (3)

 • Hoezo?

   

  Hoezo er zit geen aanwas achter??? In het verslag van afgelopen week staat juist dat 3 A-junioren een prima wedstrijd afleverden in de basis, waarvan 1 de man-of-the-match werd (4-2 winst). Bijna alle selectie elftallen in de jeugd spelen op divisie-niveau. Dus de betiteling "omhooggevallen club" slaat helemaal nergens op. Inderdaad is er weinig geld meer, maar deze club hoort gewoon thuis op het niveau waar het uitkomt en daar is niks mis mee!

  reageer
 • oud

   

  ik denk dat ze wel wakker liggen want dit is al de derde speler die niet verder gaat bij de omhooggevallen club. en als je geen geld meer in de kas is wat nu. want er zit geen aanwas achter [lees het verslag maar van afgelopen week ] en wie gaan er nog meer weg en ja spelers halen nu nog in Maart [zonder geld ] de betere spelers liggen al vast dus het worden tweederangs spelers die e.v.t. zouden komennu maar hopen dat er geen promotie volgt

  reageer
 • Ron

   

  Daar zal niemand wakker van liggen denk ik.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert