De Gier: geen interesse in NEC

ALMERE
Trainer Jack de Gier heeft geen interesse om aan de slag te gaan bij eredivisieclub NEC. Hij wil ook volgend seizoen trainer blijven bij Almere City FC. De Gier stond afgelopen week in Dagblad de Gelderlander op een lijstje van mogelijke opvolgers voor NEC hoofdtrainer Ernest Faber, die aan het einde van het seizoen vertrekt naar FC Groningen.

De Gier is op dit moment erg tevreden in Almere: “Ik heb het prima naar mijn zin en het is heerlijk werken hier. De stap naar Almere City FC was de juiste voor mij en van mijn kant is er dan ook geen enkele interesse om naar NEC te gaan".

De Gier hoopt dat de clubleiding binnenkort zijn in juni aflopende contract zal verlengen. “Ik heb daar wel een goed gevoel over”. Almere City FC heeft een eenzijdige optie om de verbintenis voor 15 april te verlengen.

reacties (1)

  • A.

     

    De gier was ook de juiste keuze voor Almere. Raakt de goede snaar bij de jongens, kan ze lekker motiveren en tactisch gezien maakt die ook geen grote fouten. Geef die man een contract van 2 jaar en we gaan lekker verder met zijn allen

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert