Profvoetballer Ziyech leert jeugd met geld omgaan

DRONTEN
FC Twente-voetballer Hakim Ziyech uit Dronten gaat zich inzetten als ambassadeur van het project SOEP in Dronten. SOEP, Samen Op Expeditie met Poen, leert jongeren tussen 14 en 18 jaar omgaan met weinig geld.

Bij de kickoff van het project gaan de deelnemende jongeren op uitnodiging van Hakim een bezoek brengen aan de laatste thuiswedstrijd van zijn club FC Twente op 8 mei tegen Vitesse. Ziyech gaat dan in op hoe zijn leven als profvoetballer er op dit moment uitziet maar vertelt ook over zijn jeugd in Dronten met z’n nodige ups en downs.

Initiatiefneemster Liane Wolfert is erg blij met de toezegging van Hakim. ,,Toen we hem benaderden zei hij gelijk ja. Dat hadden we niet verwacht. Hij was en is volop in het nieuws omdat de grote clubs achter hem aan zitten. Hij is een geweldige voetballer, maar heeft daarnaast ook nog eens een hele bijzondere achtergrond en een levensweg die heel mooi aansluit bij het project’’.
 

reacties (3)

 • Serge

   

  Hoeveel een fiets , een autoradio of navigatie waard is ?

  reageer
 • Ron

   

  misschien is hy wel een goed voorbeeld voor het bestuur ?

  reageer
 • Jeroen

   

  Goed iniatief, maar is een speler van twente nu een goede ambassadeur? Club is door financieel wanbeleid op sterven na dood

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert