Profvoetballer Ziyech leert jeugd met geld omgaan

DRONTEN • Wo 23 maart 2016 | 13:35 • Woensdag 23 maart 2016 | 13:35
FC Twente-voetballer Hakim Ziyech uit Dronten gaat zich inzetten als ambassadeur van het project SOEP in Dronten. SOEP, Samen Op Expeditie met Poen, leert jongeren tussen 14 en 18 jaar omgaan met weinig geld.

Bij de kickoff van het project gaan de deelnemende jongeren op uitnodiging van Hakim een bezoek brengen aan de laatste thuiswedstrijd van zijn club FC Twente op 8 mei tegen Vitesse. Ziyech gaat dan in op hoe zijn leven als profvoetballer er op dit moment uitziet maar vertelt ook over zijn jeugd in Dronten met z’n nodige ups en downs.

Initiatiefneemster Liane Wolfert is erg blij met de toezegging van Hakim. ,,Toen we hem benaderden zei hij gelijk ja. Dat hadden we niet verwacht. Hij was en is volop in het nieuws omdat de grote clubs achter hem aan zitten. Hij is een geweldige voetballer, maar heeft daarnaast ook nog eens een hele bijzondere achtergrond en een levensweg die heel mooi aansluit bij het project’’.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel