VV Zeewolde krijgt pak slaag van koploper

ZEEWOLDE • Za 26 maart 2016 | 17:05 • Zaterdag 26 maart 2016 | 17:05
De voetballers van Zeewolde hebben zaterdagmiddag op eigen veld een flink pak slaag gekregen van koploper DUNO D. De bezoekers uit Doorwerth wonnen het inhaalduel in de tweede klasse G met maar liefst 2-6.

Binnen 17 minuten keek de thuisploeg al tegen een 0-3 achterstand aan. De eerste treffer werd al na 29 seconden gescoord. Vlak voor rust kwamen de gasten op een 0-4 voorsprong. Kort daarna scoorde Zeewolde-aanvoerder Reinier Joustra uit een vrije trap de eretreffer. Hij bepaalde daarmee de ruststand op 1-4. In de tweede helft scoorden de gasten binnen vijf minuten twee keer. Invaller Pepijn Pelgrum bepaalde vlak daarna namens Zeewolde de eindstand op 2-6.

Door de nederlaag blijft Zeewolde onveranderd éénnalaatste in de tweede klasse G.