Tjeerd Korf weg bij Sportclub Genemuiden

EMMELOORD
Het contract van voetballer Tjeerd Korf uit Emmeloord bij Sportclub Genemuiden wordt niet verlengd. De 33-jarige aanvaller kwam sinds het seizoen 2014/2015 uit voor de hoofdklasser.

Genemuiden wil ruimte maken voor spelers uit de eigen jeugd. De club koos ervoor het contract niet te verlengen van één van de spelers van buiten de stad.

Korf zelf denkt voorlopig nog niet aan stoppen met voetbal. In de komende periode wil hij de mogelijkheden bekijken. Hij speelde eerder voor FC Zwolle, Excelsior Rotterdam, Veendam, Flevo Boys en WHC uit Wezep.

reacties (9)

 • kees

   

  Zo n wereldster zien wij graag komen. Snap niet waar genemuiden mee bezig is,hun smaakmaker,spelmaker niet te verlengen.

  reageer
 • Urk supporter

   

  Hartelijk welkom Tjeerd bij S.V. Urk......met zoveel Urker genen moet jij in je carriere toch ook bij Urk hebben gespeeld ;-)

  reageer
 • Urker

   

  Tjeerd als je dit allemaal leest, hoop ik dat jij met je kwaliteiten ook nog eens bij Urk gaat spelen, nu kan het nog, er zijn veel goede spelers bij Urk maar die kunnen alleen beter worden als ze goed gestuurd worden binnen in het veld en niet via de zijlijn.....en hu vergeet niet dat er in je genen meer Urker bloed zit dan jezelf denkt....denk dat je vader Steven [Stevvien] er ook blij mee zal zijn. En je hebt een basisplek!!!!.

  reageer
 • schaapjes

   

  Ongeschikt voor Urk

  reageer
 • urker supporter

   

  Als jullie goed kijken is bij zowel fb als scg het geld op. Waarom haalt scg geen versterking meer. En bij fb is er nog maar 1 versterking gekomen omdat die hem zelf gemeld heeft...de pip hebben ze wat extra gegeven want die wou ook weer weg. Harkema en staphorst zaten er achteraan. Fb en sc genemuiden krijgennhet volgend seizoen moeilijk. We zien op urk wel waar we het altijd al met de jeugd doen hoe moeilijke stap dat is van het 2e naar het eerste. Dus als tjeerd voor de centen gaat weet ik nog zo niet of hij naar fb gaat. Ik verwacht het wel maar dan zal er echt niet flink voor worden betaalt. Want dat kan fb niet.en zoveel opties zijn er niet voor hem. Ik zou hem er wel bij willen hebben maar denk dat het moeilijk word. We gaan het zien...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Urker Jan

   

  Tjeerd ging en gaat ook nu nog steeds voor de centen, dus zal hij wel weer bij Flevo Boys terecht komen. Bij Urk doe je het nog altijd voor een paar voetbalschoenen en dat zal wel teveel gevraagd zijn van de ambities van Tjeerd?

  reageer
 • urker supporter

   

  Nou tjeerd kom naar urk. Fb moet je concureren metde pip. En urk doet het volgend jaar zowieso beter dan fb. Die hebben niet eens een knappe selectie.

  reageer
 • Super boer

   

  Dat kan Urk niet betalen.

 • Flevo Boys fan

   

  Wie weet wil deze Urker nog wel een paar seizoenen bij Urk spelen... Zijn laatste vertrek bij FlevoBoys was natuurlijk niet onbesproken.

  reageer
 • Kees

   

  Misschien eerste versterking van Flevo Boys voor volgend seizoen

  reageer
 • Wij zijn er altijd

   

  Tot hij weer ergens anders een paar euro's meer kan verdienen. Nee die hoef ik niet meer te zien. En goede karma voor hem met flops bij whc en genemuiden

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert