Unicum met nieuwe spits te sterk voor SVL

LELYSTAD
Unicum heeft de stadsderby in de tweede klasse met 3-0 gewonnen van SV Lelystad.

Op het veld van SVL scoorden Nick Ham in eigen goal, Youssof Tokhi en de nieuwe spits van Unicum Alen Melunovic. Melumovic speelde zijn eerste wedstrijd voor Unicum en was bij alle drie de doelpunten betrokken.

De spits is oud profvoetballer van Sport Podbrezová uit Slowakije. Melumovic is geboren in Servië en woont op dit moment bij zijn familie in Nederland, hij houdt zijn conditie op peil bij Unicum en gaat ondertussen op zoek naar een andere profclub.

reacties (4)

 • Jeroen

   

  Wat is er nu onsportief of onvolwassen om te zeggen dat Swift nog punten gaat verliezen? Dat gebeurd ook in de eredivisie bij de strijd nu tussen PSV en Ajax en het heet een stukje druk opvoeren. Daar is niets mis mee. de huidige gang en stand geeft aan dat het altijd spanning is met het voetbal, of om lijfsbehoud of kampioenskoorts

  reageer
 • Kul

   

  Beste SVL'er, Leuk en sportief dat je de (andere) clubs uit Lelystad succes wenst. Wel een beetje onsportief dat je Batavia'90 onvolwassen noemt en zegt dat ze niet kunnen tellen. Wellicht heb je de laatste mededeling van voor de wedstrijd gelezen en ja, toen moesten ze nog 6 wedstrijden en nu nog 5. En na de volgende wedstrijd .......... Dus wel blijven meetelen. Het zal een beetje de teleurstelling geweest zijn dat sv Lelystad, sportief en organisatorisch, de grote broek die het aan heeft niet op kan houden. Niettemin ook veel succes en ik hoop, als dat mag, dat er onderin maar veel puntverlies geleden wordt en jullie niet in degradatie problemen komen.

  reageer
 • bataaf

   

  beter lezen op onze site staat toch echt nog 5 wedstrijden te gaan en ook wij wensen unicum en svl lijfsbehoud succes mannen

  reageer
 • svl'er

   

  Unicum is de terechte winnaar, gefeliciteerd. Gaat met nog een aantal wedstrijden te spelen erg spannend worden, evenals in zaterdag 4C waar Batavia Swift tot 1 punt is genaderd. Wel een beetje onsportief dat Batavia in haar mededelingen en verslagen alsmaar herhaald dat Swift nog punten gaat verliezen. Om op deze manier kampioen te worden getuigt onvolwassenheid. Batavia speelt nog 5 wedstrijden in 4C en niet 6, zoals vermeld. Pas dus op je tellen. Succes voor alle Lelystadse voetbalverenigingen in het verdere verloop van de competitie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert