World Fighting League zorgt voor spektakel in Topsporthal

ALMERE
De Topsporthal in Almere werd zondag druk bezocht voor het kickboksgala World Fighting League.

De beste vechters van Nederland waren hier aan het werk te zien. Ook Almeerder Mohammed el Messaoudi kwam in actie tijdens een A partij. Hij stond later op de dag tegenover Massaro Glunder. Almeerder Clyde Brunswijk nam het op tegen Ertugrul Bayrak.

Het was de eerste keer dat dit gala in Almere werd gehouden. De vorige edities waren in Hoofddorp. Organisator is kickbokser Melvin Manhoef.

reacties (5)

 • sjuul

   

  Toch maar even reageren. Als eerste Truus waarom gelijk zo denigrerend antwoorden op een reactie van Ron? U kent deze meneer niet eens. U schrijft over jonge kinderen, dat is mooi, maar is dit dan de manier van antwoorden. Dat deze sport niet ieder zijn of haar favoriete sport is dat mag, maar om alles en iedereen over een kam te scheren is jammer. De sport (welke dan ook) kan onmogelijk om iemand zijn loonstrook vragen bij het aanschaffen van een ticket. Als dit het geval zou zijn, zouden alle sporten, festivals of zelfs de horeca het erg rustig krijgen. Neem ik even de voetbal als voorbeeld, wie voetbalt er niet toch. Mag uw kind, neefje of nichtje niet meer voetballen omdat de FIFA top is gearresteerd? Of elk weekend meer ME nodig is (wat zal dat kosten?) bij de voetbal dan welke vechtsport evenement dan ook? Zal de harde kern van een voetbalclub allemaal van 9 tot 5 werken? Ik weet het niet dus zal daar niet over oordelen. Maar misschien is de voetbal een te makkelijk voorbeeld. Wielrennen!!!! Niemand meer van de tour de France genieten omdat Armstrong (en de rest) niet op eigen kracht heeft gefietst? En waarom Almere een sport als deze toelaat?? Omdat elke sport een podium verdiend, ongeacht of dit uw favoriete sport is. En over kinderen gesproken, welke ouder laat zijn of haar kind ongewild naar een sport gaan? Ik denk niemand. En inderdaad door al het geweld in de wereld, mogen wij burgers ons beschermen. Hoe iemand dit wilt doen, lekker zelf weten. Daarbij weet ik als oud horeca ondernemer dat welk evenement er ook georganiseerd wordt de organisatie door een stapel papieren heen moet worstelen om een vergunning te mogen/kunnen krijgen. Dus moraal van mijn verhaal. Vooroordeel niet te snel, heb vertrouwen in uw gemeente, en laat iedereen in zijn waarde. Nee ik heb geen zetel in de gemeente, zit niet op kickboksen. Leven en laten leven. Ik wens u een fijne avond.

  reageer
 • Truus

   

  Misschien moet je beter lezen Ron, misschien iets te veel schopjes op je hoofd gehad?

  reageer
 • Ron

   

  beetje kort door de bocht truus ik vind mezelf geen moordmachine

  reageer
 • Truus

   

  Waarom al dit gevecht, is er al niet genoeg geweld in de wereld? Jonge kinderen worden onder het mom van zelfbescherming op dit soort sporten gezet en rollen er uit als vecht/moordmachines! Ouders, denk eens na!!!

  reageer
 • kerkie

   

  al die viptafels rond de ring trekt alleen maar criminelen aan. Bij goede wedstrijden doen ze dat niet meer, zelfs in amsterdam niet. waarom laat almere dit toe ? heel raar.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert