Almere City FC wint eenvoudig van Dordrecht

ALMERE • Ma 11 april 2016 | 16:42 • Maandag 11 april 2016 | 16:42
Almere City FC heeft het thuisduel met FC Dordrecht eenvoudig gewonnen. In het Yanmar stadion werd het 3-0 in het voordeel van de ploeg van trainer Jack de Gier, die afgelopen vrijdag al de vierde periodetitel behaalde

De Almeerders kenden een makkelijke avond. Pablo Rosario kopt de thuisploeg halverwege de eerste helft op voorsprong. Direct na rust was het Enzio Boldewijn die de score verdubbelde. Zo'n twintig minuten voor tijd maakte Ricardo Kip aan alle onzekerheid een einde, de middenvelder zorgde voor 3-0.

Middenvelder Tim Receveur maakte na tien maanden blessureleed zijn rentree bij de Almeerders. Hij kwam een half uur voor tijd in het veld.