City FC wint ook bij FC Den Bosch: 1-2

ALMERE • Vr 15 april 2016 | 16:08 • Vrijdag 15 april 2016 | 16:08
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch gewonnen. In stadion De Vliert was de ploeg met 1-2 te sterk voor de Brabanders. Het was alweer de 5e uitzege op rij voor de formatie van Jack de Gier.

De Almeerders waren in de eerste helft heer en meester en kwamen terecht op voorsprong. Lars Nieuwpoort kon een voorzet van Soufyan Ahannach bij de tweede paal binnenwerken. In het vervolg van de 1e helft kreeg City legio kansen de marge te vergroten (onder andere via Ricardo Kip) maar het bleef 0-1.

In de tweede helft waren de Almeerders minder dominant. In de slotfase bracht Jason Oost op schitterende wijze de 0-2 op het bord. De thuisploeg kwam 3 minuten voor tijd via Bart Biemans toch nog terug in de wedstrijd, maar City kon ondanks aandringen van de Brabanders de overwinning over de streep trekken.  

Wedstrijdverloop: 

Opstelling Almere City FC:
Etemadi, Van Buuren (Burgzorg) , Ramsteijn, Nieuwpoort (Receveur), Quasten, Vet, Pablo Rosario, Kip, Boldewijn, Van Amersfoort (Oost) , Ahannach

Geel: Burgzorg, Quasten  

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel