City FC wint ook bij FC Den Bosch: 1-2

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch gewonnen. In stadion De Vliert was de ploeg met 1-2 te sterk voor de Brabanders. Het was alweer de 5e uitzege op rij voor de formatie van Jack de Gier.

De Almeerders waren in de eerste helft heer en meester en kwamen terecht op voorsprong. Lars Nieuwpoort kon een voorzet van Soufyan Ahannach bij de tweede paal binnenwerken. In het vervolg van de 1e helft kreeg City legio kansen de marge te vergroten (onder andere via Ricardo Kip) maar het bleef 0-1.

In de tweede helft waren de Almeerders minder dominant. In de slotfase bracht Jason Oost op schitterende wijze de 0-2 op het bord. De thuisploeg kwam 3 minuten voor tijd via Bart Biemans toch nog terug in de wedstrijd, maar City kon ondanks aandringen van de Brabanders de overwinning over de streep trekken.  

Wedstrijdverloop: 

Opstelling Almere City FC:
Etemadi, Van Buuren (Burgzorg) , Ramsteijn, Nieuwpoort (Receveur), Quasten, Vet, Pablo Rosario, Kip, Boldewijn, Van Amersfoort (Oost) , Ahannach

Geel: Burgzorg, Quasten  

reacties (4)

 • freek

   

  8 wedstrijden 21 punten dat is toch klasse periodetitel is zwaar verdiend een heel seizoen zo en je zou kampioen zijn haha. Ik gebruik voor het eerst de slogan 'het kan in Almere'. Gefeliciteerd op naar de nacompetitie!

  reageer
 • TimvD

   

  Als wij Jack de Gier al eerder hadden gehad aan hrt begin van het seizoen, dan was het heel anders afgelopen. Dan had je zeker veel hoger gestaan.

 • Jond

   

  Het is 9 wedstrijden en 24 punten!!!

 • Beo

   

  Hopppppaaaaaa weeeeerrrrr drie punten. Staan nu al op plaats 10. Toppie hoor

  reageer
 • Frenky Hollywood

   

  Kokkie kampioen!!

  reageer
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert