Flevo Boys bereikt finale districtsbeker

EMMELOORD
De voetballers van Flevo Boys hebben de finale van de districtsbeker bereikt. De Emmeloorders waren met 1-4 te sterk voor derdeklaser vv Groningen.

Bij rust ging Flevo Boys al met 0-3 aan de leiding door twee treffers van Aran Nijboer en één van Frank Post.

De thuisploeg kon meteen na rust iets terug doen. Kort daarna kregen ze ook nog een strafschop maar deze werd gestopt door doelman Jurjan Wouda. Vlak voor tijd bepaalde Arjen Postma de eindstand op 1-4.

reacties (9)

 • Koos34

   

  Nog effe geduld. Straks meld ik me weer als we de knvb beker noord hebben.

  reageer
 • Tja

   

  Wat heeft Urk hier mee te maken? Die wedstrijd was zeker een blamage maar ik heb het over flevoboys, een club die geen prijzen pakken kan. En ja ik heb het over gratis naar de halve finale gaan. Winnen van een stuntende derdeklasser is geen super prestatie. Vooraf praatjes over kampioenschap en eindigen onderin de middenmoot. Volgend jaar begint het bla bla van flevoboys weer. Als ze zich nu eens wat in de luwte zouden opstellen en gewoon presteren, hoorde je niemand. Het is de totaal onterechte grootspraak waar andere mensen zich aan ergeren. Meestal worden supporters wat stiller als ik ze vraag naar het laatste kampioenschap.

  reageer
 • Urker

   

  Urk verloor die finale van tegen ONS puur vanwege kwaliteitsverschil. De Urkers vochten wel voor elke bal. Bij de Emmeloorders sluipt er echter telkens na een goede overwinning gemakzucht in de ploeg en verliezen ze kansloos. Dat wordt bedoeld met de mentaliteit die ze missen. Ze denken er te vaak te makkelijk over. En dat tegen die ploeg uit Sexbierum, geen enkele Urker zal ontkennen dat dat een gigantische blamage was.

  reageer
 • supersup

   

  Neem Urk. Die blijven koel en zakelijk als er een prijs in de buurt komt. Dat hebben we immers vorig jaar in de beker finale gezien ...

  reageer
 • gjr

   

  VV Groningen is geen normale 3e klasser met ex-spelers van ACV, PKC en ONS in de gelederen, die bovendien Genemuiden en Harkemase Boys hebben uitgeschakeld. Je hebt het over wedstrijden (meervoud) overslaan. Ik zou graag van je horen welke wedstrijd naast die in de kwartfinale FB niet hoefde te spelen. On ja verloor Urk niet van een 4e klasser??

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Tja

   

  Het was tegen een derdeklasser, flevoboys rolt er een beetje doorheen, wedstrijden mogen overslaan enzovoort. Ben benieuwd of ze de druk aan kunnen, het is vooral podiumvrees als flevoboys in de buurt van prijzen komt. Dat extra stukje mentaliteit ontbreekt bij de spelers.

  reageer
 • Frenky

   

  U bent toch niet van suiker?

  reageer
 • Koos34

   

  Alhoewel ik mijn paraplu vanmiddag was vergeten, heb ik een geweldige wedstrijd gezien. Topprestatie van onze jongens! Heb genoten en geef ons zeer hoge kans om de beker te pakken. Zie uit naar de landelijke finale. Met deze inzet moet het lukken om de landelijke beker te pakken. Zijn we af van dat commentaar dat we niets in de prijzenkast hebben staan.

  reageer
 • Frenky

   

  Gefeliciteerd Flevo Boys

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert