Derby Flevo Boys - SV Urk in teken van degradatiestrijd

FLEVOLAND
Bij de beladen derby tussen Flevo Boys en SV Urk staat zaterdag niet alleen de eer op het spel. Beide ploegen hebben de punten nog hard nodig om zich te handhaven in de Hoofdklasse C.

Urk heeft de punten het hardste nodig. De ploeg heeft nog maar twee punten voorsprong op de concurrenten die in aanmerking komen voor promotie- en degradatiewedstrijden. Flevo Boys heeft met nog vier duels te gaan een marge van zes punten en lijkt bij winst op Urk veilig.

De wedstrijd op Urk eindigde eerder dit seizoen in 0-0. De Urkers moeten het zaterdag in ieder geval stellen zonder doelman Cornelis Koffeman en Riekelt Jan Brands. Zij zijn beiden geschorst.

reacties (8)

 • maurice

   

  Koos wat haal je op je nek. Nu las ik net dat flevoboys het b elftal in gaat zetten tegen svurk om de prijzenkast ivb met de knvb beker te vullen. Flevoboys maakt zich op voor de finale tegen staphorst,en de kast die nog getimmerd moet worden kan dan eindelijk gevuld worden.. W de boer zit zo en zo op de bank vanwege driedubelehernia

  reageer
 • Tja

   

  Je bent al iets genuanceerder, aan het begin van het seizoen zou je over sowieso winst praten, maar je weet: als fb een wedstrijd wint, verliezen ze de volgende.

  reageer
 • Hr

   

  Met je voetballend vermogen sta je maar 5 punten voor op Urk !!! Dus ik denk niet dat je het van je voetballend vermogen moet hebben !!! Maar van echte mannen die er staan als het moet ! En hoeveel hebben jullie daarvan ??

  reageer
 • Koos34

   

  Meneer Tja, zaterdag na de wedstrijd zal ik verslag doen. Hoop op een mooie wedstrijd. Qua voetballend vermogen moeten we Urk kunnen verslaan. Als we zaterdag ervoor gaan blijven de punten thuis!

  reageer
 • Tja

   

  Dit soort grootspraak vooraf ben ik gewend van flevoboys supporters, achteraf zien we het wel, hopelijk wint Urk, die punten hebben we nodig. Je hebt wel een punt; de passie strijd en liefde voor de club is zeker belangrijk. Broodspelers kunnen dat niet brengen.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Frenky

   

  Maak je niet te druk, Urk wordt lachend verslagen binnenkort. Zij zullen flink in de pan gehakt worden.

  reageer
 • Hr

   

  ??? Altijd lees ik als ze een keer gewonnen hebben dat ze stevig in de middenmoot staan ,topklasse , periode pakken , beter dan Urk ??!!! Goh het is dat Urk soms stom/pech punten heeft laten liggen !!! Urk gaat de wedstrijd winnen met door passie / strijd en liefde voor je klub !! Dat kent FB niet !! Dus Urk wint zo en zo !!!

  reageer
 • Tja

   

  Urk gaat het zwaar krijgen, maar qua mentaliteit hebben ze een voorsprong. Hopen op punten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert