Henk Boer keeperstrainer bij Flevo Boys

EMMELOORD
Henk Boer wordt komend seizoen het nieuwe hoofd van de keepersopleiding bij Flevo Boys in Emmeloord. Met het aantrekken van de ervaren keeperstrainer kunnen volgens de club de volgende stappen worden gezet binnen de jeugdopleiding.

Boer verzorgt twee avonden per week de keeperstrainingen en begeleidt de keeperstrainers. Daarnaast volgt hij op zaterdag de keepers tijdens wedstrijden. Met zijn komst wordt het team van de nieuwe trainer Inne Schotanus verder versterkt.

Henk Boer is geen onbekende binnen Flevo Boys. In de jaren tachtig was hij daar zelf keeper. Op dit moment is hij keeperstrainer bij SV Urk. Zijn zoon Diederik is reserve-keeper bij Ajax.

Foto: Flevo Boys

reacties (5)

 • SV Urk supporter

   

  Henk Boer veel succes en bedankt voor alles wat je voor SVU hebt gedaan

  reageer
 • kees

   

  Succes daar henk

  reageer
 • Emmeloord

   

  Veel succes en gefeliciteerd met je grote stap vooruit!

  reageer
 • JanDeB

   

  Belachelijk dat deze man het niet kan verkroppen dat Urk wil verjongen en dan maar naar de naaste concurrent gaat. Volgend seizoen zeker juichen als Flevo Boys scoort? Ga lekker met pensioen Henkie, dit kan toch niet tegenover je oude werkgever?

  reageer
 • Jacob

   

  Heel fijn voor Henk. Maar als Henk een baan had aanvaard als buschauffeur in Almere had dit feit totaal geen nieuwswaarde gehad. En bij nadere beschouwing in het onderhavige geval ook niet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert