Doelman Etemadi weg bij Almere City FC

ALMERE
Doelman Agil Etemadi vertrekt bij Almere City FC. Zijn contract loopt deze zomer af. Etemadi is teleurgesteld in de club en had op een betere aanbieding gehoopt. 

De 28-jarige doelman weet nog niet waar hij volgend seizoen gaat spelen. "Maar ik wil in ieder geval duidelijkheid scheppen voor de club." Hij zei onlangs nog dat hij alleen zou vertrekken, als hij zich kon verbeteren bij een eredivisieclub. 

Etemadi stond twee jaar bij Almere City in de goal. In die periode speelde hij zo'n 70 competitieduels voor de Almeerders en werd de club twee keer periodekampioen. Met Almere City FC heeft hij nog vier competitiewedstrijden en de play-offs voor de boeg, waarin de club kan promoveren naar de Eredivisie. 

Wie Etemadi gaat opvolgen onder de lat van Almere City FC is nog onduidelijk. Reservedoelman Roy Pistoor heeft nog een contract tot 2018. 
reacties (5)

 • Henny

   

  Er staat nog 4 competitiewedstrijden. Dat klopt niet. Zijn er nog 2.

  reageer
 • Steven Koestal

   

  Jammer voor beide !!!

  reageer
 • Amrani

   

  Dom dom dom van Almere City.

  reageer
 • Demo

   

  Erg jammer, is een hele goede doelman.

  reageer
 • Jacob

   

  Het zal best. Echter er zijn talloze mensen die ook goed in hun vak zijn dan wel nog beter. Maar als het geen sport betreft heeft het onterecht geen nieuwswaarde.

 • Joost

   

  Zou echt zonde zijn. Nu hebben ze een goede groep dus behouden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert