SV Urk verzwakt in derby tegen Flevo Boys

FLEVOLAND
SV Urk begint zaterdag verzwakt aan de derby in de Hoofdklasse C tegen Flevo Boys. Trainer Rolf de Boer kan tijdens de derby in Emmeloord niet beschikken over een handjevol basisspelers.

De afwezigheid van enkele belangrijke basisspelers bij SV Urk is volgens trainer Wiljan Mossing Holsteyn van Flevo Boys geen reden om de tegenstander te onderschatten. Volgens hem is de instelling van de Urkers altijd goed en daarom zal zijn ploeg hard moeten werken voor een goed resultaat.

De Emmeloorders spelen op 21 mei de finale van de districtsbeker Noord tegen Staphorst. Volgens Flevo Boys-aanvoerder Arjen Postma is dat duel nog ver weg. Het verstoort de voorbereiding op de derby tegen SV Urk niet.

reacties (5)

 • Urker

   

  Pip ff een lekker knietje op het bovenbeen

  reageer
 • urk fan

   

  Urk op sterkte heeft altijd kans tegen Flevo Boys. Echter met zoveel belangrijke spelers die er niet bij zijn schat ok de kansen van Flevo Boys aanmerkelijk hoger in.

  reageer
 • Tja

   

  Het verschil tussen de ploegen is niet groot. Het kleine verschil wordt gemaakt door een Urker die bij de verkeerde ploeg speelt, als de pip bij Urk zou spelen had de stand op de ranglijst minimaal omgedraaid kunnen worden. Jammer dat ie volgend jaar weer voor het geld gaat. Al begrijp ik dat wel. Hij kan het geld goed gebruiken.

  reageer
 • FA

   

  FlevoBoys mag geen cadeautjes weggeven. Als Urk zich veilig moet spelen doen ze dat maar tegen andere ploegen. Heeft niets met buren of vrienden te maken. Dus voor alle twee de ploegen volle bak er in. En hopen dat het weer 5-3 wordt.

  reageer
 • Tdb

   

  we kunnen er allemaal van zeggen wat we willen. Maar of je nou voor Urk bent of voor emmeloord, dit zijn de wedstrijden waarvoor je naar het sportpark komt. Hopelijk volgend seizoen weer. Dus hopelijk doet flevoboys een stapje minder. Want Urk heeft de punten hard nodig. (Beter een goede buur, dan een verre vriend)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert