Flevo Boys speelt districtsbekerfinale in Staphorst

EMMELOORD
Loting heeft uitgewezen dat de finale van de districtsbeker Noord tussen Flevo Boys en Staphorst op het terrein van Staphorst wordt gespeeld. Een teleurstelling voor de Emmeloorders die liever op het eigen kunstgras hadden gespeeld dan op het natuurgras van de tegenstander dat bekend staat als een knollenveld.

Beide clubs hadden van de KNVB de gelegenheid gekregen om in goed overleg te bepalen waar de finale zou worden gespeeld. Omdat de clubs er niet uitkwamen moest loting uitkomst brengen.

De finale wordt op 21 mei gespeeld.


reacties (2)

 • Heerenveenrr

   

  Het kan verkeren en ik snap de afgunst van beide " supportersnoememde" groepen niet. De opmerking er uit vliegen tegen een onbeduidende amateur club. Mag ik Urk.er aan herinneren dat ze kansloos verloren van het toen nog onbeduidende Vv Heerenveen in de voorronde van het districtsbeker toernooi. Zeer mooie goal van Span bij een zwakke Urker keeper

  reageer
 • Snapjehetnog?

   

  Als nu al de amateurafdeling dit soort domme beslissingen neemt komt het nooit meer goed. Zoiets hoor je toch op neutraal terrein te spelen en daar hebben de clubs zich dan maar aan te conformeren. Aan de andere kant, ze laten hiermee wel zien dat ze echt amatuers zijn!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert