Almere City FC steelt een punt bij NAC

ALMERE
Almere City FC heeft vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen NAC. Bij rust was het nog 0-0 in Breda. De Almeerse gelijkmaker viel pas 2 minuten voor tijd.

NAC kwam na 63 minuten spelen terecht op voorsprong. De 1-0 was een logisch gevolg van de immense druk op de Almeerse goal: Enes Unal mocht uiteindelijk een voorzet van Donny Gorter binnenkoppen.

Almere City FC was de hele wedstrijd nauwelijks gevaarlijk, maar scoorde 2 minuten voor tijd toch de gelijkmaker via Soufyan Ahannach (terwijl Enzio Boldewijn in buitenspel positie stond).

De Almeerders passeren nu op de ranglijst van de Jupiler Legue MVV, waardoor de ploeg nu in het virtuele play -off schema gekoppeld is aan FC Volendam tijdens de eerste ronde van de nacompetitie. Pas volgende vrijdag weet City definitief wie de tegenstander zal worden. 

Opstelling Almere City FC: 
Etemadi, Van Buuren (Receveur) , Ramsteijn, Nieuwpoort, Salasiwa, Rosario, Vet, Kip, Boldewijn, Van Amersfoort (Oost) en Ahannach

reacties (4)

 • A.

   

  Ars, ars, ars.. wat is er met je gebeurt man? Zit je nu al in de overgang? Wat een ontzettend zielig mannetje is het geworden. Alleen maar overtredingen aan het maken en huilen als die hem dan niet mee krijgt. Die hands bal van Rosario ook, Ars duwt hem eerst onderuit.. daardoor hands en vervolgens uit je plaat gaan tegen de scheids dat je geen penalty krijgt. Jammer, toen je 10 jaar geleden hier je kans kreeg in het betaalde voetbal had je nog respect voor andere

  reageer
 • Steven Koestal

   

  1-1 is toch netjes tegen NAC ?!?!

  reageer
 • Rutger

   

  Knap resultaat.

  reageer
 • Beo

   

  Bizare wedstrijd.....scheidsrechter was ver onder de maat. Mooi 1 punt meegenomen uit Breda.... En o wat is onze keeper goed. Jammer dat hij de club toch gaat verlaten.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert