Almere City FC steelt een punt bij NAC

ALMERE • Vr 22 april 2016 | 15:26 • Vrijdag 22 april 2016 | 15:26
Almere City FC heeft vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen NAC. Bij rust was het nog 0-0 in Breda. De Almeerse gelijkmaker viel pas 2 minuten voor tijd.

NAC kwam na 63 minuten spelen terecht op voorsprong. De 1-0 was een logisch gevolg van de immense druk op de Almeerse goal: Enes Unal mocht uiteindelijk een voorzet van Donny Gorter binnenkoppen.

Almere City FC was de hele wedstrijd nauwelijks gevaarlijk, maar scoorde 2 minuten voor tijd toch de gelijkmaker via Soufyan Ahannach (terwijl Enzio Boldewijn in buitenspel positie stond).

De Almeerders passeren nu op de ranglijst van de Jupiler Legue MVV, waardoor de ploeg nu in het virtuele play -off schema gekoppeld is aan FC Volendam tijdens de eerste ronde van de nacompetitie. Pas volgende vrijdag weet City definitief wie de tegenstander zal worden.