Tjeerd Korf keert terug bij Flevo Boys

EMMELOORD
Voetballer Tjeerd Korf speelt volgend seizoen voor Flevo Boys. De 33-jarige aanvaller keert voor de tweede maal terug naar de club, waar hij begon met voetballen.

De Emmeloorder speelt dit seizoen bij SC Genemuiden. Eerder speelde hij betaald voetbal bij onder andere FC Zwolle, Excelsior en Veendam. Na zijn profcarriere keerde hij al eens één seizoen terug bij Flevo Boys.

Linksbuiten Tjeerd Korf geeft bij zijn presentatie aan dat hij verwacht komend seizoen op een andere positie te spelen. Welke plek dat is wil hij nog niet zeggen.

reacties (7)

 • almar

   

  Die uit het tweede kunnen beter bij urk gaan voetballen....Dan is de kans vele malen hoger dat ze bij urk worden weggeplukt. ... Jammer voor die jongens die van jongs af aan knallen bij fb,en hun retebest doen Maar gewoon buitenspel gezet worden. Tijd dit veranderd word,en onze eigen jeugd een kans krijgt!!

  reageer
 • Tja

   

  En zo blijft koopclub flevoboys aan de gang. Laat nu eens eigen jongens uit het tweede doorstromen.

  reageer
 • realist

   

  Er komen volgend seizoen toch 2 of 3 jongens vanuit het tweede bij de selectie ?!? Dus dat doorstromen gebeurt dan toch juist. En Tjeerd weet donderds goed dat hij zich echt wel zak moeten bewijzen. Miscchien gezien het verleden wel meer dan ooit. Dus als Tjeerd niet presteert speelt hij echt niet. Daar ben ik van overtuigd.

 • Tdb

   

  flrvoboys 2 net als vorig seizoen weer kampioen. Geef deze jongens een kans om door te stromen!! In plaats deze goudzoeker

  reageer
 • Sv Urker

   

  Had nog een beetje moed dat hij de laatse 2 jaar bij Urk zou spelen, maar je ziet het hij kiest voor het geld....kon op Urkzo schoolmeester worden...nou!!! ik hoop dat je je poot ook eens breekt!!!

  reageer
 • Realist

   

  Dit is nog eens een reactie waar je van ondersteboven ligt. Man man wat een sportief gebaar richting Tjeerd. Allereerst ben je niet goed op de hoogte en daarnaast kon Tjeerd helemaal geen meester op Urk worden, waar haal je deze onzin vandaan Sv Urker. Nogmaals hulde voor je spontane reactie, dit getuigd werkelijk hoe je in elkaar zit koekenbakker.

 • Urker

   

  Wat een kansloze missie. Bij Genemuiden niets kunnen brengen. Maar goed Flevo Boys is een kat in het nauw volgend seizoen en je weet hoe het spreekwoord luidt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hr

   

  Is dat de tjeerd die weg ging en vervloekt werd door de supporters ???!!!! Iedereen was blij dat ie weg ging had je niks aan zo speler die alleen maar voor het geld gaat ????!

  reageer
 • Emmeloord

   

  Lekker weer eigen jongens in de weg staan 👍

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert