Flevo Boys wint polderderby met 2-1

EMMELOORD • Za 23 april 2016 | 16:30 • Zaterdag 23 april 2016 | 16:30
De Flevolandse derby in de Hoofdklasse C tussen Flevo Boys en SV Urk is geëindigd in een 2-1 overwinning voor de Emmeloorders. De winnende treffer werd gescoord door William de Boer, de Urker in Emmeloordse dienst.

De Urkers begonnen beter aan het duel. Rechtervleugelverdediger Marinus Snoek opende in de 6e minuut met een bekeken schuiver in de hoek de score. De Emmeloorders kwamen op slag van rust langszij. Aanvoerder Arjen Postma schoot van ruim twintig meter de gelijkmaker in de kruising.

In de tweede helft kreeg William de Boer in de 58e minuut de bal aangespeeld van Wesley de Klein. De Boer passeerde de Urker goalie en schoot de bal beheerst in het lege doel.