Almeerder Scholte naar ASV Dronten

ALMERE
Verdediger Danny Scholte uit Almere speelt komend seizoen voor zaterdag-eersteklasser ASV Dronten.

De 31-jarige Almeerder speelt momenteel nog bij zondag-tweedeklasser FC Weesp en komt ook uit voor het Nederlands politieteam.

Eerder legde Dronten al doelman Martijn Dekker van VV Hierden.


reacties (3)

 • oud

   

  Prima u schrijft er komen nog meer talenten u zult er zicht op hebben maar waar u ze ziet is een raadsel als je kijkt na degradatie van de A1 [ waar SVL kampioen wordt in de zelfde klasse ] het tweede elftal op punt van de degradatie staat . en tevens het vergelijk met van Vuuren Kampjes en de Groot gaat mank want deze jongens kwamen van een hoofdklasse en niet van een tweedeklasser. maar we zullen zien volgend jaar zoals u zegt in de afdeling Oost.

  reageer
 • Prima

   

  Er zijn de afgelopen jaren al veel talentvolle jongeren doorgestroomd naar de basis van het eerste elftal en er komen er nog veel meer aan. Die gaan het heel zwaar krijgen om volgend jaar, waarschijnlijk in Oost, het hoofd boven water te houden. Prima dus om daar wat routine tussen te zetten om de eigen jeugd verder te brengen. Zoals de vertrekkende Kampjes en Van Vuuren en de gestopte De Groot dat ook deden. Daar worden eigen spelers beter van en die kunnen zich dan doorontwikkelien. Prima dus, benieuwd naar de kwaliteiten van Danny Scholte!

  reageer
 • Oud

   

  Het budget was op . Toch geeft men weer geld uit ( want voor niks zal hij niet uit Almere komen )voor een speler van een tweede klasse met een leeftijd boven de 30 . Eerder werd er nog gezegd er komen talentvolle spelers aan daar hebben wij vertrouwen in.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert