Almere City FC verslaat Emmen en is ronde verder

ALMERE • Vr 6 mei 2016 | 20:31 • Vrijdag 6 mei 2016 | 20:31
Almere City FC staat in de halve finale van de play-offs. FC Emmen werd vrijdagavond in Emmen verslagen met 1-4. City kwam na negen minuten op een 1-0 achterstand en voetbalde de eerste helft niet goed.

In de tweede helft kreeg FC Emmen speler Tim Siekman twee keer geel, en moest het veld af. Daardoor keerden de kansen voor Almere. Jason Oost kon daarna een zuivere hattrick maken. De 4-1 werd ingeschoten door Soufyan Ahannach.

De tegenstander voor Almere City FC is komende vrijdag of Willem II of Excelsior. Zondag wordt duidelijk welke Eredivisie ploeg Almere vrijdag gaat treffen.

Kijk hier het verloop nog eens terug op ons live blog.