Almere City FC verslaat Emmen en is ronde verder

ALMERE
Almere City FC staat in de halve finale van de play-offs. FC Emmen werd vrijdagavond in Emmen verslagen met 1-4. City kwam na negen minuten op een 1-0 achterstand en voetbalde de eerste helft niet goed.

In de tweede helft kreeg FC Emmen speler Tim Siekman twee keer geel, en moest het veld af. Daardoor keerden de kansen voor Almere. Jason Oost kon daarna een zuivere hattrick maken. De 4-1 werd ingeschoten door Soufyan Ahannach.

De tegenstander voor Almere City FC is komende vrijdag of Willem II of Excelsior. Zondag wordt duidelijk welke Eredivisie ploeg Almere vrijdag gaat treffen.

Kijk hier het verloop nog eens terug op ons live blog.


reacties (5)

 • Richard

   

  Met stijgende verbazing volg ik de successenreeks van Almere City: een paar maanden geleden nog stijf onderaan, maar als 8e geëindigd en nu zelfs dicht bij promotie naar de Eredivisie. Mocht promotie een feit worden, dan mag er overigens wel wat aan het stadion gedaan worden, want dit kan dan natuurlijk echt niet meer. Mijn felicitaties aan trainer en spelers, echt geweldig !!!!!

  reageer
 • TimvD

   

  Plannen daarvoor liggen al klaar.

 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • Beo

   

  Eerste helf was redelijk. Maar na het invallen van Oost was het super. Drie mooie goals van Jason. Het was de moeite waard om naar Emmen te rijden. Tot maandag boys.

  reageer
 • KC

   

  Waarom geeft Almere hem geen contract?

 • ben benieuwd

   

  Oh oh. Als het exelsior wordt dan satelietclub ajax tegen satelietclub Feijenoord. Morgen er wel supporters mee naar de uitwedstrijd dan???

  reageer
 • Gerard

   

  Een groot compliment voor de trainer en de spelers dst er in korte tijd zoveel bereikt is. Goed gedaan en ga zo door!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert