Ruime zege Flevo Boys bij DOS'37

EMMELOORD • Za 7 mei 2016 | 17:11 • Zaterdag 7 mei 2016 | 17:11
Flevo Boys heeft zaterdagmiddag de uitwedstrijd tegen DOS'37 met ruime cijfers gewonnen. In Vriezeveen waren de Emmeloorders met 1-4 te sterk voor de thuisploeg. Door de zege stijgt Flevo Boys naar de zesde plaats in de hoofdklasse.

In de eerste helft kwamen de Emmeloorders op voorsprong door een doelpunt van Aran Nijboer. Bij rust was het 1-1. In de tweede helft liep Flevo Boys uit via twee goals van Timon Rorije en Arjen Postma.

Volgende week speelt Flevo Boys thuis tegen Hakemase Boys. De Emmeloorders kunnen de Friezen voor het tweede achtereenvolgende jaar op de laatste speeldag van het kampioenschap afhouden.