VV Zeewolde houdt zicht op lijfsbehoud

ZEEWOLDE • Za 7 mei 2016 | 18:22 • Zaterdag 7 mei 2016 | 18:22
De voetballers van VV Zeewolde mogen blijven hopen op lijfsbehoud in de tweede klasse. De formatie van Gert Visscher won op bezoek bij Veensche Boys met 3-0.

Zeewolde speelde geen goede wedstrijd, maar sleepte op karakter de broodnodige overwinning uit het vuur. Op slag van rust maakte Reinier Joustra de 1-0 na een goede actie van Denilgon Ramazan. Na rust leek Veensche Boys op weg naar de gelijkmaker, maar tien minuten voor tijd was het opnieuw Joustra die raak schoot: 2-0. In blessuretijd bepaalde invaller Patrick Ozinga de stand met een fraai schot op 3-0.

Omdat concurrent FC Horst verloor, krijgt VV Zeewolde op de slotdag van de competitie alsnog de mogelijkheid om degradatie af te wenden. De Zeewoldenaren moeten dan wel hopen op een nieuwe misstap van FC Horst, dat één punt meer heeft dan Zeewolde.