Oost wacht nog op aanbieding Almere City FC

ALMERE
Middenvelder Jason Oost heeft van de clubleiding van Almere City FC nog geen uitnodiging gehad om te praten over contractverlenging. De aanvallende middenvelder kreeg in maart nog te horen dat er geen plek voor hem was het komend seizoen.

City-trainer Jack de Gier noemt het een fout, dat Oost geen contract is aangeboden. De coach wil wél graag verder met Oost die nog niets van de club vernomen heeft.

Oost speelde in de eerste ronde van de play offs een belangrijke rol bij de uitschakeling van FC Emmen. In Emmen scoorde Oost als invaller in de tweede helft een loepzuivere hattrick waardoor de Almeerders het duel met 1-4 in hun voordeel beslisten.

Almere City FC treft vrijdagavond in de tweede ronde van de play offs eredivisionist Willem II. De return wordt maandag in Tilburg gespeeld. Inzet is een plek in de finale van de play offs voor promotie naar de eredivisie.

reacties (2)

 • Jan D

   

  Almere City gaat wel vaker slordig met sponsors en spelers om. De arrogantie van de club zal bij de overwinningen niet minder worden! Oost zit er al een tijdje en zet zich al tijden prima in. Jammer hoe onsecuur hier mee omgegaan wordt.

  reageer
 • KC

   

  Ze mogen wel opschieten, anders gaat hij naar Willem II

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert