City FC reist met vertrouwen af naar Tilburg

ALMERE
''We hebben een tik gehad, maar zijn nog niet knock out'' Zo verwoordt trainer Jack de Gier het gevoel binnen de selectie van Almere City FC. Voorafgaand aan het tweede play off duel tegen eredivisionist Willem II heeft de coach nog steeds het geloof in een goed resultaat.

Het eerste duel tegen Willem II werd werd vrijdag met 0-1 verloren. Ondanks die nederlaag voelen de Almeerders zich niet kansloos in de return in Tilburg die maandagmiddag wordt gespeeld. Het is volgens de coach nog steeds mogelijk om de finale van de play offs voor promotie naar de eredivisie te bereiken.

Het stadion in Tilburg is maandag met 14 duizend toeschouwers uitverkocht. De Gier kijkt uit naar de entourage: ''Als wij de score openen kan het Tilburgse publiek zich ook tegen de eigen ploeg keren. En dat is dan weer in ons voordeel'', aldus Jack de Gier.

reacties (10)

 • Jond

   

  Oké!!! De vaste supporters hebben dus de wijsheid in pacht!!

  reageer
 • A.

   

  Niet te ontkennen dat het niet groot is nee, maar grootheidwaanzin? nope, niemand die namelijk zegt dat Almere in het rijtje Real Madrid, Manchester United, Bayern Munchen staat. Daarnaast bepaald dat wat er op het veld gebeurt of je betaald voetbal waardig bent of niet en volgens mij is dat , op een bekerwedstijdje hier en daar na, toch echt vele klasse hoger dan hoofdklasse/topklasse Vanmiddag zal de club helaas gesteund worden door slechts 2 busjes, waar dat er zeker 5 hadden kunnen zijn. Ware het niet dat de club achterlijk reageert op opstootjes die voorkomen hadden kunnen worden als er gewoon word geluisterd naar de vaste supporters. Helaas.

  reageer
 • .\/\/. 2.0

   

  Almere heeft naast de drie supporters die zich hier op de site roeren nog een paar trouwe aanhangers. Maar nog steeds minder dan gemiddelde hoofdklasse en topklasse clubs. De achterban voor betaald voetbal is ga klein. Deze club is er een uit het rijtje Almeerse grootheidswaanzin. Kasteel, icedome, floriade.

  reageer
 • Abcd

   

  14000 thuispubliek en zo goed als geen uitpubliek omdat die geweigerd wordt. Ze kunnen die club beter opdoeken als ze toch niet weten hoe ze met supporters en vijndigheid om kunnen gaan

  reageer
 • Richard

   

  Gewoon je eigen spel spelen en je niet gek laten maken. De druk ligt bij Willem II, niet bij Almere. Ik heb er vertrouwen in, en mocht het onverhoopt niet lukken dan ben ik evengoed heel trots op de club. Almere forever !!!!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kokkie

   

  City kampioen!

  reageer
 • Bertus

   

  Als Almere City FC twee goals meer maakt dan Willem twee, dan lonkt de eredivisie!

  reageer
 • Beo

   

  Het lijkt wel een jongens boek. Het zal toch top zijn als het morgen lukt. Hoe gaat het met de stuwards eigenlijk.

  reageer
 • Supporter

   

  Almere City FC gaat stunten in Tilburg morgen. Alle succes voor de ploeg van Jack de Gier morgen, lekker het eigen spel spelen en de tegenstander vroeg vastzetten, de 14000 zullen niet weten wat er gebeurd morgen. Ik zeg 0-2 en op naar de Finale van de play-offs!!!!!!

  reageer
 • Parkwijker

   

  City moet vroeg scoren en zelf de nul houden. Dan is er nog van alles mogelijk. Ik vrees echter dat City strandt in Tilburg. Desalniettemin alle lof voor Jack's Army!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert